Problema.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema.

Salut.
    Exista o problema cu masina mea,sau mai bine zis cu un lucru care apartine de aceasta.
    De la o vreme am observat ca intre stalpul bordului si bord,exista un spatiu destul de mare care,imi cam irita ochii.Am incercat sa dau stalpul jos,l-am dat,un timp nu s-a mai vazut spatiul acela dar dupa un timp iar a inceput sa se vada. Mai mult,de ceva timp siliconul( sau ce o fi ) dintre bord si parbriz,mi-a intrat jumatate in interiorul bordului,nu a fost fortat,impins. Doar a intrat singur. Am atasat si o poza.
    Oare daca dau bordul jos voi reusi sa rezolv ceva? Multumesc anticipat!
    Attached Files
    sigpic

Salut. Incearca sa apesi cu degetul pe varful ala ridicat, si ar trebui sa se clipseze la locul lui. Eu asa am facut.
    Bafta.

Comment

Respecta urmatorii pasi si vezi daca o sa mai ai probleme:
      1. Apasa cu degetul pe varful de jos al stalpului de plastic si trebuie sa faca un contact, un clips.
      2. Daca se desface la loc, respecta din nou pasul numarul 1 si cu mana dreapta impingi de stalpul de plastic din partea de sus inspre bord, sa coboare cu cativa milimetri.

Eu pasii astia i-am respectat si nu mai am probleme.

Comment

Multumesc neculita si VlaD2803. O sa incerc.
        sigpic

Comment

Nu prea ai sanse sa rezolvi ceva. Asa am si eu,acel spatiu intre bord si stalp,si nu am reusit sa-i fac nimic. Nici nu m-am zbatut prea tare,l-am dat jos,am incercat,l-am pocnit , si absolut nimic. Asta-i dacia noasta
          My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

da stalpul jos si fixeaza bine clipsurile .probabil ai apasat incercand sa stergi bordul si a iesit din acele locasuri,asa am patit si eu bafta...

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google