Hatait, Zdruncinat, Balansare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hatait, Zdruncinat, Balansare

De ceva vreme simt in scaun niste vibratii....dar ce fel de vibratii...niste topaieli, foarte dese, simtite de corp, si nevizibile. Sentimentul pe care il am, este ca si cum masina ar merge in 3 bujii (ca la dacia veche), sau niste miscari de sus in jos, foarte rapide si insesizabile cu ochiul liber, asemeni unui obiect de ornament, de prin masini, la care se misca capul.........cam asta e sentimentul.
    Masina merge perfect, nu zmunceste, directia nu trage, dar simt acele zdruncinaturi in timpul rularii.

MA repet, sentimentul e ca o zdruncinatura, rapida si deasa, sesizabila de corp, dar insesizabila de ochi. Ce naiba ar fi? Sa fie de la suspensie?
    Drum drept fara mizerie sau zapada.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Am patit si eu chestia asta ,daca plec cu masina dupa o perioada de cateva zile in care a stat in frig , am senzatia in primul kilometru parcurs ca parca sau patratit rotile, apoi isi revine si nu mai are nimic.
    Eu zic ca ar fi de la cauciucuri ,acum asteptam si alte pareri.
    Captain of the black pearl

Comment

zici??? Conducsi alte marci de masini, dar nu am avut aceeasi senzatie. Uite, voi incerca un alt logan, sa vedem daca e aceasi senzatie.
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Ti-ai verificat cauciucurile sa nu ai vreo galma mica, sau unul dintre ele sa fie stramb?
        sigpic

Comment

la ce viteza simti vibratiile? de la ce viteza dispar? nu bate nimic?

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google