If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Da se poate face intreba baiatu de la care il cumperi , de exemplu silviu79 iti scrie si kilometrajul pe cel nou... Cati km vrei atat pune eu mi l-am luat de la el..
Chiar nu se sesizeaza nimeni din staff-ul forumului referitor la acest thread!Pacat ca se incurajeaza in acest forum (scuze,se tolereaza) anumite lucruri cu incadrare penala.
Salut!
Am si eu o intrebare. Stiu ca s-a mai discutat problema insa nu am reusit sa depistez faimosul fir verde ). Am un logan 1.5 Dci din 2007, de fapt il am de la firma si acum intru in vacanta de iarna, as fi vrut sa merg cu el la munte, dar cei de la firma nu-mi permit sa depasesc 250Km in aceasta perioada. Fiind din Ct un drum pana in Bv si retur depaseste cu mult cota permisa. Am citit pe forum ceva legat de un fir verde care pleaca din mufa CD-ului, intradevae exista unul singur dar este firul de la una din boxele de pe spate, am incercat sa merg cu mufa scoasa din Cd player, dar nici un rezultat.
Astept sugestii din partea voastra
Revin
Masina nu are ABS pt. ca am citit pe forum ca in cazul in care exista ABS senzorii pt. ceasurile din bord se afla conectati la sistemul ABS.
Andrei plss help luni trebuie sa plec
Last edited by dumi81; 21 December 2008, 18:56.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment