Modificare Kilometraj

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Modificare Kilometraj

Salutare
    eu vreau sa pun pe ambition ceasuri de prestige dar vreau sa-mi pastrez kilometrajul
    oare se poate?
    daca da , cum se face ?
    astept sugestii

Vezi la haceri astia care resofteaza(tiganesc borduri) poate ei te pot ajuta
    sigpic

Comment

Da se poate face intreba baiatu de la care il cumperi , de exemplu silviu79 iti scrie si kilometrajul pe cel nou... Cati km vrei atat pune eu mi l-am luat de la el..

sigpic

Comment

Se poate, dar nu toata lumea care vinde ceasuri de bord are aparatul care face asa ceva.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Andrei prin ce se modifica km ce aparat trebuie.

Comment

Un generator de impulsuri.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Multumesc baieti

Comment

Salut? Cine imi poate modifica si mie kilometrajul cu 5000km inapoi? Daca ma poate ajuta cineva astept un tel la 0765480410 bafta
                sigpic

Comment

mai cum va tineti unii de prostii eu as zice ca aproximativ nimeni
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

stiu eu pe cineva care iti da kilometrajul cu cat vrei tu inapoi.inainte...etc.
                    Last edited by NerviiMei; 14 December 2008, 07:18.
                    Fuarte Nervos !!!

Comment

Nu stiam ca forumul asta a devenit unul de smenari .

Comment

RE

Chiar nu se sesizeaza nimeni din staff-ul forumului referitor la acest thread!Pacat ca se incurajeaza in acest forum (scuze,se tolereaza) anumite lucruri cu incadrare penala.

Comment

Cel mai tare ar fi sa-l dea la minus !
                          Am scos masina in ploaie sa se tuneze cand tuna !.......restul e LOGAN

Comment

Salut!
                            Am si eu o intrebare. Stiu ca s-a mai discutat problema insa nu am reusit sa depistez faimosul fir verde ). Am un logan 1.5 Dci din 2007, de fapt il am de la firma si acum intru in vacanta de iarna, as fi vrut sa merg cu el la munte, dar cei de la firma nu-mi permit sa depasesc 250Km in aceasta perioada. Fiind din Ct un drum pana in Bv si retur depaseste cu mult cota permisa. Am citit pe forum ceva legat de un fir verde care pleaca din mufa CD-ului, intradevae exista unul singur dar este firul de la una din boxele de pe spate, am incercat sa merg cu mufa scoasa din Cd player, dar nici un rezultat.
                            Astept sugestii din partea voastra

Revin
                            Masina nu are ABS pt. ca am citit pe forum ca in cazul in care exista ABS senzorii pt. ceasurile din bord se afla conectati la sistemul ABS.

Andrei plss help luni trebuie sa plec
                            Last edited by dumi81; 21 December 2008, 18:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

topicul se inchide, pt ca deja sarim calul vedeti-va de treburi serioase, domnilor, va rog. fentele se discuta pe messenger, nu pe public.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google