Se poate schimba geamul de far la PH1, se găseşte de cumpărat pe undeva ?
Geam Far PH1
Collapse
X
-
cauta in targ la vitan la magazine pe primul rand este un magazin numai cu plastice pe partea stg dupa jumatatea culoarului
ai sa vezi tot felul de carenaje de plasti si geamuri de far si dispersoare......
baftaNiciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!
-
originale nu sunt ...dar pana la urma sunt doar niste plastice...daca chiar nu gasesti si-ti trebuie pe partea dreapta am un far cu urechile rupte, daca te incumeti sa-l dezmembrezi sa muti sticla pe al tau , atunci da-mi un PM!Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
salut
am si eu o problema
nu am avut de lucru si m-a mancat undeva......mi-am pus pleoape pe faruri la logan.
le-am pus cu silicon.... acum dupa vreo 8 luni vreau sa le dau jos...
le-am dezlipit usor dar a ramas silicon pe faruri. cu ce pot sa sterg farurile de silicon ca se ia cam greu ca s-a uscat. exista vreo solutie sau ceva cu care sa pot sa le curat..... vor ramane urme pe faruri ?
va rog sa ma ajutati...
astept un raspuns multumesc
Comment
-
eu as dori sa cumpar doar sticla de far ph1 partea stanga?se gasesste oare doar sticla ?
Comment
-
Se gaseste dar nu prea ai incredere daca sunt sau nu de origine si daca nu este se matuiaste in asa hal icat nu mai vezi vrin el (am vazut chiar astazi un logan in targoviste si am un prieten care a schimbat sticla si abea se mai zareste lumina prin el)
Comment
-
-
pai am gasit cu prinderile rupte,dar toto vroia 50-60 lei...dadeam doar daca era sticla in stare foarte buna,dar asa...nu se merita,mai caut,intre timp am stricat si oglinda la farul dreapta ,deci imi trebuiesc 2 faruri ph1 cu prinderile rupte,fara becuri,capace si ce mai au ele .Daca auziti ceva, astept pm.multumescLast edited by danielriz; 30 March 2013, 21:59.
Comment
Comment