Salut... Am si eu nevoie de voi ... am 2 loganuri... Si cu unul doar ce am facut un accident, a intrat unu in mine in partea stanga si am avariata bara fata, aripa stanga, usa fata stanga ... Si trebuie sa ma duc s`o repar la casco. Si la celalalt logan .. M`am trezit dimineata cu oglinda sparta. Si .. Ca sa nu umblu cu 2 masini .. Ma gandeam ca pot sa schimb oglinda sparta la loganu accidentat sa fac un singur drum. Si intrebarea era ... Stie careva sa shimbe oglinda (platesc, nici o problema) .. Fara sa ma duc la un service ? si pot sa fac manevra asta ?
Schimbare Oglinda..
Collapse
X
-
Ca sa schimbi oglida trebuie sa faci. :
Prima data desfaci panoul de usa. Il dai jos si o sa gasesti acolo unde vine oglinda un burete, scoti buretele afara si ai surubul(suruburile ) in care vine prinsa oglinda dai jos. Si vezi sa desfaci si cablurile daca sunt electrice oglinzile.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
-
Totusi panoul interior de la usi cum sa da jos ??? Cate suruburi trebuie sa aiba ? Eventual ceva poze ... K eu nu am vazut nici-un surub ! Ce drept nici nu mam uitat foarte atent !!! Vreau s fac si eu aceeasi manevra, sa schimb oglinzile ! Astept raspuns de la cine poate sa fie mai explicit !!!logan 1,5'DCI /85cp.
Comment
-
Ai atatsata schema de demontare. Dupa ce efectuezi toate operatiunile tragi tare de ea si iese.Attached Files
Comment
-
Va salut. As dori sa montez asa ceva pe masina si va intreb pe voi, care ati mai montat daca e usor de montat.
Nu stiu pe unde si cum bag cablurile de alimentare la semnalizarea de pe aripa si pe unde se duc cablurile sa nu se vada. Ce trebuie de montat si ceilalti pasi.
Multumesc celor care au timp sa-mi scrie coerent .Attached Files
Comment
-
Ai in link-ul asta tot ce iti trebuie,chiar daca este vorba de un Renault Megane.Bafta.
renault, reno, sandero, logan, clio, megane, laguna, scenic, estate, sedan, bicorp, forum, comunitate, club, discutii
In link-ul asta este discutia de aici de pe forum,pentru montajul pe Logan.
Comment
Comment