Salut . Am o mica problema la masina , acum 2 saptamani inchiderea centralizata de la portbagaj a pocnic , un plastic mic sa rupt si portbagajul nu se mai inchidea . Am folosit cheia ca sa inchid portbagajul , aceasta am folosit-o mereu cand aveam de bagat ceva in portbagaj . Ieri se pare ca atunci cand am bagat cheia , butonul a iesit cu tot cu cheie afara ! . As dorii sa schimb acest mecanism de inchidere la portbagaj cu altul , aveti din intamplare idee cum se da acesta jos si poate ma indrumati catre un prieten care are de vanzare asa ceva ?
Buton Portbagaj Ph1
Collapse
X
-
-
am si eu o problema, si aceea ca eu apas pe buton si nu se deschide la apasare scurta, si tocmai cand apas butonul de tot si trag si de portbagaj in sus.
Problema stiu de unde e, dar stie cineva cum o pot rezolva?
E reglat pe deschidere la apasare scurta, dar butonul cand este apasat plasticul negru din spatele acestuia se misca intr-o parte si nu mai fae contact cu parghia aia ce deschide capota spate.
O parere?
Am rezolvat de unul singur!!!
Comment
-
am si eu o intrebare: vreau sa imi pun actuator la portbagaj saptamana viitoare, am facut rost de cablu, buton de espero si actuatorul il voi achizitiona saptamana asta. ideea e ca la espero are 4 pini, ca in poza. cum leg firele ca ma cam bate? eu stiam ca e nevoie de 2 ... o fi avand si bec in el ?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment