Doresc sa montez pe Logan Laureate, fabricatie 2012, supotul pentru ochelari dar inainte de a face acesta operatie am o mica problema. In zona unde se monteaza acest suport, intre oglinda retrovizoare si lampa plafon se gaseste o piesa rotunda de plastic la care vin legate pe interior niste fire. Va rog sa-mi spuneti cum se numeste acesta piesa, ce rol are si daca montarea suportului de ochelari o poate afecta.
Problema La Montare Suport Ochelari
Collapse
X
-
Originally posted by opreagheorghe View PostDoresc sa montez pe Logan Laureate, fabricatie 2012, supotul pentru ochelari dar inainte de a face acesta operatie am o mica problema. In zona unde se monteaza acest suport, intre oglinda retrovizoare si lampa plafon se gaseste o piesa rotunda de plastic la care vin legate pe interior niste fire. Va rog sa-mi spuneti cum se numeste acesta piesa, ce rol are si daca montarea suportului de ochelari o poate afecta.
Comment
-
Multumesc pentru raspunsuri. Probabil ca montarea suportului de ochelari va afecta buna functionare a microfonului numai daca suportul se va tine complet inchis. Ar mai fi o problema la montarea piesei din plastic in care se fixeaza suportul cu holsuruburile sub acest microfon, deoarece microfonul pe partea interioara are o bordura si mai are si fire de conexiune (piesa de fixare suport ochelari nu are suficient loc sub acest microfon). Oricum ramane in studiu...
Comment
Comment