Diferenta De Culoare La Vopsire ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Diferenta De Culoare La Vopsire ?

Salut,

Poate ma lamuriti voi , vreu sa-mi vopsesc o aripa dar imi este frica ca va fi diferenta intre culori . Ma duc , cumpar vopseaua pe codul culorii masinii DAR presupun ca va fi o diferenta destul de serioasa intre nunata culorii din 2005 si asta de acum .

Cum as putea sa rezolv problema ?
    sigpic

Eu zic sa te duci sa o faci intr-o reprezentanta pentru ca cei de acolo stiu si pot sa tina cont de cat de decolorata este vopseaua originala. Eu am revopsit de mai multe ori elemente de caroserie la reprezentante mari(skoda si amat dacia) in pitesti si pot spune ca nu s-a cunoscut nici un pic de diferenta.
    sigpic

Comment

Am inteles , dar astia din service'urile astea cu pretentii au niste preturi de ma fac sa-mi imaginez ca ma urc in lexus cand plec de la ei . Acum serios vorbind , da-mi un pret aproximativ ... 200lei-300lei ?
      sigpic

Comment

Eu de cate ori am vopsit un element la masina am mers la Policolor (sper ca nu se considera reclama) cu codul de culoare si cu usita de la rezervor.
        Facea culoarea dupa cod apoi o corecta dupa culoarea usitei si niciodata nu am avut probleme, nu se observa vreo diferenta intre elementele vopsite de fabrica si cele vopsite cu aceasta vopsea.

Comment

am inteles , am sa dau si eu o fuga maine la astia din constanta , sper sa ma rezolve .
          sigpic

Comment

Originally posted by ibogdannn View Post
            am inteles , am sa dau si eu o fuga maine la astia din constanta , sper sa ma rezolve .
            Salut aceeasi problema o am si eu,dar mai am de schimbat o gramada de piese si mai dureaza,daca ai fost undeva si ti-a vopsit-o poti sa-mi spui si mie unde si cat a costat si daca ai fost multumit?

Comment

Apropo de vopsit piese. Eu am avut anul trecut nefecricirea sa-mi gasesc masina zgariata in parcare, pana la tabla pe alocuri, de niste retardati de gunoieri care tarau sacii de deseu printre masinile oamenilor aflate in parcare. Cum nu aveam alta solutie decat sa vopsesc piesa (era vorba de portiera dreapta si aripa dreapta) am apelat la un bun amic care avea hala de vopsit acasa. Bun baiatul, profesionist!!! A iesit ca noua. A luat codul de culoare de pe masina (de pe sticker) a comandat vopseaua la preparari si mi-a aranjat masinuta. Nu se vede diferenta deloc ca si nuanta, dar ca si aspect se vede ca e vopseaua noua si fara pic de zgarieturi (asa numitele panze de paianjeni). Deci se poate!!! Fatidic sau nu, la o saptamana am gasit-o zgariata pe aceasi parte de cainii maidanezi care fugareau pisici si au dat cu unghiile pe aripa. Mi-as dori sa o revopsesc integral la vara si sa arate ca nou. Sper sa reusesc.

Comment

In general vopseaua noua se cunoaste; de multe ori sunt si diferente de nuanta, chiar daca imperceptibile, care dispar cu timpul. Vopseaua aplicata ulterior e mai "groasa" si acest lucru poate fi sesizat doar de un cunoscator, fara sa pipaie elementul revopsit.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Am fost la un vopsitor recomandat , cand i-am spus de problema asta el mi-a zis " nu exista , doar de aproape se va vedea ca nu are pic zgarieturi dar de la distanta (1-2-3metrii) nu se observa diferenta " .

200lei mi-a cerut pentru aripa , si 700lei pentru bara fata/spate si bandouri . dar mi-se pare mult . Am vopsesc aripa si barile cand dispun de lovele
                  sigpic

Comment

cam 250 ron de element e si prin iasi. astea-s preturile la un vopsitor bun (exclus reprezentanta). totusi pt spoilere si bandouri parca a cerut cam mult comparativ cu aripa. in general cand te duci cu mai multe elemente ar trebui sa iti lase mai ieftin, nu sa ceara mai mult, dar depinde de service/vopsitor.
                    internal combustionizer

Comment

Eu zic sa mai intrebi si pe la service-urile de reprezentante ca oricum 200 la "nea gica meseriasu`" mi se pare cam mult. Mai bine dai 250 (dau si eu un exemplu) si o faci intr-un service calumea.
                      sigpic

Comment

Eu am de vopsit si reparat en gross la masina mea,contraaripa dreapta vopsita si schimbata,aripa dreapta vopsita si schimbata,masca faruri vopsita si schimbata,aripa stanga reparata si vopsita,bara vopsita si inlocuita,plafon reparat si vopsit,capota motor cu balamale cu tot inlocuita si vopsita,far schimbat si reglat cu tot cu vopsea si manopera dar fara piese, am gasit la un service bun pret estimativ de 3500 RON.
                        Last edited by john Q; 15 February 2013, 18:19.
                        "light up the darkness" Bob Marley

Comment

vino la mine..800 lei bara fata/spate+aripa + bandouri
                          sigpic

Comment

O caruta de bani si cu vopsitul asta! )

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google