Probleme la stopuri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme la stopuri

Salut,am o problema la stopuri,cand franez nu se mai aprind si nici stopu din luneta nu mai merge,m-am uitat la sigurante si is toate inregula,am verificat si becurile si nu sunt arse,care ar putea fi problema? daca ma poate ajuta cineva...multumesc frumos

Dai cu WD pe mufe....
    sigpic
    Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

sau verifica contactorul de frana de la pedala!
      sigpic

Comment

si eu tot contactorul zic ca e de vina

Comment

bine oameni buni,multumesc de sfaturi, o sa ma pun maine pe lumina sa o verific si apropo, cam cat ar costa contactorul? asa aproximativ

Comment

Eu am schinmbat un bec la stop pe frana si imi statea frana aprinsa,asta doar cand era si pozitia pusa ,si fara pozitie n imi mergea atop pe frana ,dar am remediat problema .

Comment

Originally posted by varanu View Post
              bine oameni buni,multumesc de sfaturi, o sa ma pun maine pe lumina sa o verific si apropo, cam cat ar costa contactorul? asa aproximativ
              nu e prea scump, cred ca in jur de 30-40 de lei, nu cred ca mai mult, eu am gasit in dezmembrari cu 15 lei...

Originally posted by vijelie91 View Post
              Eu am schinmbat un bec la stop pe frana si imi statea frana aprinsa,asta doar cand era si pozitia pusa ,si fara pozitie n imi mergea atop pe frana ,dar am remediat problema .
              la tine, din cate imi dau seama, faceau contact cei doi contactori de pe fundul becului, probabil nu il pusesei bine in soclu...
              Last edited by nicu_rcn; 27 February 2013, 20:21. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

sa rezolvat problema...era contactorul...multumesc de sfaturi

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google