Meniu Ascuns Incarcare Baterie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Meniu Ascuns Incarcare Baterie

Buna

as dorii sa stiu daca exista meniu ascuns verificare incarcare baterie.Astept raspuns.

Multumesc

Nu exista asa ceva, dar poti verifica cu un aparat de masura.

Comment

Exista insa nu-l cunosc.
      Este o masura de siguranta cand ramai fara baterie si ai de efectuat un apel la 112 insa nu stiu daca este implementat si in europa sau e doar pt sua.
      Nu stiu daca e valabil si pt smartphonuri dar e pt celelalte.

Comment

Daca este vorba de bateria masinii, nu exista asa ceva. Daca este vorba de acumulatorul telefonului mobil, am auzit de un asemenea cod dar nu-l stia nimeni !

Comment

la masina il poti vedea cu ddt-ul din cate imi aduc aminte. la telefoanele mobile a ramas unul dintre miturile urbane chestia cu acel cod secret.

Comment

cand iti cumperi baterie, ti-o testeaza chiar cei de la care o cumperi, de meniu ascuns al bateriei nu am auzit..

Comment

Da este o faza care da spre utilizare energia pe care normal bateria o tine rezervata numai pentru " Alarma care suna si cand telefonul este inchis " si pentru ea ! dar sti cum e , exista dar nimeni nu stie cum ..
              http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

la telefoanele mobile a ramas unul dintre miturile urbane chestia cu acel cod secret.
                Nu mai stiu nimic despre acest cod, dar stiu ca la un moment dat am avut un model de Alcatel One Touch Easy (prin anul 2000) care avea asa ceva.

Comment

Asa ceva aveam si eu la un Sagem myx-1 si la un MW3026.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google