Pete Pe Capota ! Pls Help

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pete Pe Capota ! Pls Help

Salut , cred ca am postat unde trebuie ,

Recent am descoperit ca am niste pete pe capota , iar in unele locuri sa dus si lacu , sa fie de la clei de la ce nu stiu ..... ideea ca nu se duc cu ce am incercat pana acum

ca sa intelegeti mai bine , miau ramas asa niste reziduri ca si cand ai dezlipi un sticker si ramane acea hartie lipicioasa care nu se mai duce ...

ce sa fac ?

Salut,pune niste poze sa vedem si noi ce pete sunt.

Comment

bag mana in foc ca e vorba de atacul sburatoarelor. tu-le muma in....
      dupa cum spun omul ca e urma ramasa ca dupa autocolante...e lac deteriorat
      urmeaza sa cada si vopseaua si sa se vada grundul.
      astept poze dar tare mi-e ca asta e.
      asta se cheama efectul omului asupr naturii, pasarile mananca tot felul de gunoaie rezultate din deseurile noastre si chestia asta produce gainat acid. in utimii ani am vazut asa ceva pe multe masini. solutia...garaj sau spalatorie mai des.

Comment

baga niste poze, si eu sunt curios sa vad cum arata...

Comment

Reclamatie la ANPC,cu VC nu vei rezolva nimic.

Comment

Si un prieten a patit asa. La inceput erau niste pete micute dar acum s-a intins pe jumatate de capota. S-a decojit tot lacul.
            P.S La solenza.
            MY CLA

Comment

Am aceeasi problema la capacul portbagajului.

lacul s-a decojit pe anumite portiuni.

Eu zic ca lacul e foarte slab, desi recunosc ca am vazut excremente de zburatoare pe suprafaetele afectate.
              Logan GPL 1.4

Comment

Am sa fac azi poze si le pun mai tarziu ,

Ce e si mai ciudat la mine , faptul ca dupa forma peteleor nu par a fi de zburatoare , mai degraba ar fi ceva aruncat de sus care sa spart pe masina ... desi eu nu am dusmani , nu am ocupat locul nimanui de parcare , etc... in fine o sa revin cu poze

Comment

La prietenul meu este ca si cand ar fi aruncat cineva pe capota ceva toxic. Deci mai mari, mai mici in functie de stropi acelei substante.
                  MY CLA

Comment

unde ai parcat masina?
                    sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

asa ceva am si eu , adica se observa cum a aruncat cu ceva de sus , am parcat in fata blocului , nu am luat locul nimanui , jumate pe trotuar , acolo e care cum prinde fara suparare , mai ales ca sunt numai oameni in varsta in zona ,

nu stiu ce sa mai zic, un lucru e cert , nu se duce cu nimic , cred ca doar cu polish sau revopsire si pentru asta nu am bani , ar trebui sa o vopsesc toata la cate am ici colo cate ceva

Comment

Ai pomi acolo unde parchezi masina?

Comment

Nu a aruncat nimeni nimic pe masina ta.Stai linistit!

Fa cum am zis eu reclamatie la ANPC si o rezolvi.La mine nu sunt asa multe si inca nu am apelat,dar am avut o alta problema cu un punct de rugina care tot ziceau ca e din cauze externe.I-am reclamat si uite ca nu a mai fost cauza externa!

Bafta!

Comment

Masina cati ani are? Daca a facut 6 deja, degeaba faci vreo reclamatie.
                            Si daca e de la gainat, nu intra in garantie. Ca orice alta cauza externa.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google