Ajutor In Alegerea Unei Noi Masini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Masina pe care vrei sa o cuperi sa aibe macar cateva dotari, AC, servo , abs si poate geamuri electrice, daca dispui de bani mai multi, in sensul ca iti permiti sa intretii o masina mai scumpa, at. ai de unde alege.....sunt masini si masini, ideea e ca nu o sa gasesti pe cea perfecta, pentru ca nu exista, aaa....si ai grija cu anul de fabricatie si km din bord. eu daca ar fi sa imi cumpar alta, si as avea bani, as cumpara un noua parerea mea ...alege ce iti place! bafta la cumparaturi!
    Last edited by radu_alex; 15 March 2013, 10:23.

Comment

Cezar are dreptate...

trebuie sa te hotarasti singur cati bani vrei sa dai si dupa sa ii dai... ba esti "carpa-n cur" si vrei sa te carpesti cu o masina de 5000Eur dar n-are aia, n-are ailalta, ba visezi la 1.4, 1.6 100 de cai la 8000 EUR sau cati ai, ba tractoare

Oamenii ti-au explicat clar pe aici daca ai 8-9000 mergi si ia o limuzina, numai aia merita suma, n-are rost sa dai mai mult de 5-6000 de eur pe o compacta.

Treaba e clara citind aici pe forum si vazand anunturi pe autovit nu cumperi masina, trebuie sa incepi cu telefoane si sa te hotarasti ca ne prinde 2014 vizualizand anunturi pe autovit

Comment

Originally posted by kissfm View Post
        [B]

Tot uitandu-ma dupa masini, am vazut acea Kia Proceed, care mi se pare foarte OK, doar ca momentan nu am banii disponibili (8750 E) si prea am timpul necesar sa o vad - mai ales ca e din alta localitate.

.
        Din cate stiu eu acel Proceed s-a dat demult. Ai tu alte informatii?

Vezi ca Proceed ul nu e pentru oricine- adica iti va placea doar dc iti plac suspensiile sport.. are suspensiile foarte tari la gropi si sine de tramvai iti cam rupe rinichii in tine plus ca ai impresia ca troncane. Plus ca e destul de joasa.
        Cu mana pe inima iti spun ca loganu amortizeaza mai finut liniile de tramvai decat Proceed ul.
        Avantajul e ca e lipita de asfalt- la viteze mari da clasa la stabilitate multor masini cu pretentii.
        Saab 9-5 Aero

Comment

Uite altceva pe la 10 000 euro.
          zoom-zoom

Comment

care-s diferentele intre un focus si o mazda 3 ? in afara de design ? mult prea scumpa ...
            o/____\o
            (i)
            .........

Comment

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Comment

nu ai gasit masina ?
                http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

mcornel, toate masinile care le-ai pus sunt de samsari, in afara de golf, dar ala e prea mare, colegul a zis ca vrea ceva mai micut... In banii la octavia aia gasesti A3... Despre Leon nu mai zic, e din 2007 iar ala scrie acolo 2013.
                  Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Originally posted by eugenmanea View Post
                    Din cate stiu eu acel Proceed s-a dat demult. Ai tu alte informatii?

Vezi ca Proceed ul nu e pentru oricine- adica iti va placea doar dc iti plac suspensiile sport.. are suspensiile foarte tari la gropi si sine de tramvai iti cam rupe rinichii in tine plus ca ai impresia ca troncane. Plus ca e destul de joasa.
                    Cu mana pe inima iti spun ca loganu amortizeaza mai finut liniile de tramvai decat Proceed ul.
                    Avantajul e ca e lipita de asfalt- la viteze mari da clasa la stabilitate multor masini cu pretentii.
                    A fost cumpărată de o tipă, care acum o vinde. Sau așa mi-a zis, că are 29k și este a ei.

Originally posted by mcornel View Post
                    http://www.autovit.ro/opel-astra-C27598976.html

http://www.autovit.ro/volkswagen-golf-C28314952.html
                    Primele 3 sunt de la samsari, deci pas, iar golful are 38.000 pe fiecare roata....inclusiv rezerva.

De KIA asta ce spuneti, daca ar fi sa fie km reali?

Last edited by kissfm; 18 March 2013, 20:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Pai daca e cumparata din romania, are reviziile trecute in carnet, se poate dovedi daca sunt reali... De ce nu ar fi ?

Comment

Pentru ca unii dau km inapoi si au carnete blătuite?!

Comment

Si tu te iei dupa carnete? Cere-i VIN-ul omului si verifica masina in reprezentanta KIA.

Comment

Stai mai omule sa vad masina, daca totul e Ok o verific in reprezentanta. Oricum, multumesc de interes si implicare!

Comment

Sunt curios in 9 zile, cate masini ai fost sa le vezi ? Din fata calculatorului nu cumperi masina, din pacate.

On: Vezi Loganul alb pe care il vinde SDP-ul

Comment

Stai tu linistit ca am vazut si masini, multumesc pentru grija!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google