Ajutor In Alegerea Unei Noi Masini

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Decat sa dai banii pe Focus mai bine iei asa ceva http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C27302246.html , sau daca e prea mare motorul de 2,2 , cauti un 1,8 TDCi ( ca asta http://www.autovit.ro/ford-mondeo-C28247518.html )
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Depinde ce faci cu ea. Daca ai nevoie de masina in special prin oras, mai ales Bucuresti, Mondeo e prea mare. Drumuri multe, in afara localitatilor e ideal. Dar are alte preturi la intretinere, piese, fata de un Focus.

Comment

Masina va fi folosita zilnic in bucuresti si la sfarsit de saptamana pentru diverse iesiri - mare/munte/oriunde Ideal ar fi ceva in 4 usi, un hatch cu portbagaj generos, eventual cu bancheta rabatabila fractionat. O sa incerc sa vad in weekend cateva masini, macar sa mi fac o idee despre portbagaj daca niciuna nu va fi ”aleasa”. Nu as lua diesel, prefer benzina, eventual o gazez daca rupe la consum...

Comment

hatch cu portbagaj generos ? Nu cred ca sunt sanse sa gasesti asa ceva... depinde si ce inseamna generos pentru tine

Comment

Daca nu faci macar un 20.000 km/an, nu are rost sa te legi la cap cu tractorul
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

De cazanul asta ce spuneti?

Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

Cred ca a mancat un 2 din fata nr de kilometri.

Hatch cu portbagaj spatios.... mai mare decat la Sandero/Clio 3, asta stiu cat e.

LE Ca si numar de km, intre 15 si 20.000 estimez. merg zilnic in oras, deci orice vapor imi va face viata mai grea (parcare, strecurat etc)
              Last edited by kissfm; 12 March 2013, 16:48.

Comment

1.7cdti e un motor cu care mergi la risc, mai ales daca are multi km rulati.
                Asa, masina arata bine, pretul e ok, ai si garantie vreo 6 luni, probabil.
                Totusi, noul timbru de mediu nu cred ca e numai cat spun aia. La Logan 1.4 E4 iesea mai mult, dar la un motor diesel cu 1.7....
                Last edited by mr.K; 12 March 2013, 16:51.

Comment

Am omis sa precizez ca in cazul in care as putea lua masina in leasing pe un an/maxim 2 - as mai creste bugetul pana pe la 10k. Sper ca nu va innebunesc de cap, dar LOGAN NOU NU MAI CUMPAR !!! Arata naspa de tot, in special usa spate (cred ca am scris de 5 ori pe forum acest lucru, dar am vazut iarasi una azi si mi sta pe cap usa aceea). iar noul Sandel - sa ma scuzati, nu face 9000 E. Poate daca erau cei de la Dacia mai deschisi catre client, sa poti lua masina cheala si sa adaugi pe ea - AC + scaun reglabil sofer + oglinzi electrice + cruise si sa iasa la 7500 E, mai ziceam, dar in anul 2011 ei vand ca optionale niste lucruri care se gaseau standard pe alte masini de prin 2003. Nici la pret nu mai sunt competitivi, deja de la masina de 5000 E - a ajuns masina de 10.000 E (cu dotari normale pentru anul in care traim). Parerea mea - mentionez ca am dacie din 2007, sunt multumit de ea, dar nu vad nicio imbunatatire - adica - am dat 8800 pe kiss in 2007 si nu am avut nicio problema, dar gata...
                  Last edited by kissfm; 12 March 2013, 17:05.

Comment

uita-te si la opeldibas.ro la auto rulate, au o astra hatch superba din 2009, albastra (acum am vazut ca s-a dat) dar mai sunt niste corsa; mai gasesti masini bune la opel-erebus.ro si chiar de sunt ceva mai scumpe ca sunt dealer macar eu as fi mai impacat ca am unde sa arunc cu pietre la o ulterioara problema reala ...

http://opel-erebus.ro/auto-rulate.jsp : aici e una mai jos, ford focul aniversary din 2010 cu 70 si ceva de mii km, cere 7000+TVA, mi se pare o oferta beton chiar de e cam mare pretul
                    Last edited by 827sam; 12 March 2013, 17:09.
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Arata bine fordul, sa incerc sa iau legatura cu ei sau sa merg pana acolo!
                      Last edited by kissfm; 12 March 2013, 17:28.

Comment

Originally posted by mitosu View Post
                        vw jetta nu are nici o treaba cu bora, bora a fost o versiune pentru completarea golfului ca sa zic asa.
                        uite o jetta din '84.
                        sa ramanem on topic

pur si simplu s-a renuntat la numele bora la noi. that`s all.
                        internal combustionizer

Comment

Originally posted by kubala7 View Post
                          La banii aia iei Golf 6 tot pe benzina ...
                          Si ce ofera in plus? In afara de faptul ca e mai mic si il bate Focus la stabilitate/manevrabilitate si fiabilitate?

Originally posted by mitosu View Post
                          vw jetta nu are nici o treaba cu bora, bora a fost o versiune pentru completarea golfului ca sa zic asa.
                          uite o jetta din '84.
                          De unde le scoateti?!

In Canada masina asta este Jetta. Nu exista Bora, se uita aia lung la tine daca pomenesti de Bora...

Mie imi pare cam scumpicel Focusul ala la 8000 si ceva, nu te grabi! Eu am gasit masina la 40.700 km, in garantie, la bani mai putini.
                          Attached Files

Comment

Jetta a fost denumirea in trecut, apoi cativa ani la inceputul anilor 2000 s-a numit Bora (poza pusa de PCH), de ceva timp s-a revenit la Jetta. Si aia noua arata foarte bine.
                            Dar nici asta nu e de lepadat.
                            Autovit.ro este cel mai mare site de anunturi auto din Romania. Aici poti gasi mii de anunturi cu masini noi si second hand de vanzare.

-- MOTOR BLUE MOTION TECHNOLOGY 1,6 TDI

Comment

De asta ce ziceti?

Comment

Originally posted by PCH View Post
                                Si ce ofera in plus? In afara de faptul ca e mai mic si il bate Focus la stabilitate/manevrabilitate si fiabilitate?
                                da, ma rog, oricine, orice ar zice, focusu e masina suprema... nu stiu de ce restul de masini inca se mai fabrica

Cat despre Golfu ala 5 e cam scump, si nu stiu daca iti poate garanta ca sunt reali km, pozele sunt putine... Daca nu sunt reali si dai banii aia, iei o teapa de toata frumusetea... Totusi alte masini nu mai are la vanzare respectivu...
                                Last edited by kubala7; 13 March 2013, 10:19.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google