Ti-ai luat masina?Poate si-a luat masina si noi batem campii pe aici .
Ajutor In Alegerea Unei Noi Masini
Collapse
X
-
-
Acum cateva ore cerea parerea noastra cu privire la Golf si tu intrebi daca si-a luat masina?! CAND? Azi-noapte?!
Eu nu as da banii pe un Golf, nu imi place neam. Asta e pararea mea, plus ca e foarte scump si nu stiu ce ofera la banii aia. Nici manere in culoarea caroseriei nu are...mai mult imi place Opel Astra.
Originally posted by kubala7 View Postda, ma rog, oricine, orice ar zice, focusu e masina suprema... nu stiu de ce restul de masini inca se mai fabrica
Comment
-
Va salut si azi.
Inca nu am luat masină.
@Cezar - bune sfaturi.
Banii ii am partial, ma rog, daca gasesc ceva sa imi placa apelez la prieteni si se rezolva in 2-3 zile sa zicem. Inca nu sunt hotarat asupra unui model anume, ce pot spune este ca intotdeauna mi-au placut golfurile, insa e problema legata de spatiul mic in portbagaj peste care trec, asta e....
Din punct de vedere al alegerii, conteaza in primul rand anul si rulajul, nu am mari pretentii legate de dotari.
Am mai gasit o cașcarabetă, rulaj suspect de mic si.... nu are poze din interior.
Last edited by kissfm; 13 March 2013, 15:08.
Comment
-
Arata bine la exterior,dar este mai important la interior,din punctul meu de vedere,sa nu aiba tapiterie arsa,bord zgariat...etc
Comment
-
Macar Golf 1.6. Nu e nici ala prea fasnet, dar tot e mai bine.
Ar fi varianta 1.6FSI, dar trebuie benzina cu cifra octanica mare iar la cele de 110CP pica un senzor Nox, care l-a costat pe un coleg cam 400-500 de euro.
Am inteles ca la FSI-urile urmatoare, sensorul ala n-ar mai exista, dar nu stiu sigur. Golful 1.6FSI de care vorbesc era din 2004 sau 2005 la inceput.
Astea cu motoare TSI sunt relativ noi si mai scumpe. Un 1.4TSI de 122 CP ar fi perfect.
Si pe mine m-au interesat si inca ma intereseaza Golf/Jetta, asa mai aflat cate ceva despre probleme.
Comment
-
Vad ca toata lumea da sfaturi, ma rog banii sunt ai tai alegerea e a ta dar vin si eu cu alte sfaturi :
-parca e prea de tot sa dai o carca de bani si sa iei o masina straina cu nspe mii de dotari dar motor 1.4 care garantat in timp te va dezamagi si va fi un alt criteriu pentru care vrei sa schimbi iar masina
- daca iei masina si deja vrei sa te intinzi si pe alti bani imprumutati ... nu prea e ok, ar trebui ca din contra sa ai bani deoparte pentru distributie revizie si alte cele care pot cere bani
- daca banii astia i-ai strans relativ repede si iti poti lua ramas bun de la ei investind intr-o compacta e treaba ta, dar daca banii i-ai facut greu si vrei sa ai o masina klumea ia o limuzina ( Mondeo, Vectra, Octavia, Passat, C5, Laguna) macar de banii aia ai masina care satisface toate criteriile si nu mai stai sa faci atatea compromisuri...
Parerea mea ...
Comment
-
de asta ce zici ? http://www.autovit.ro/skoda-octavia-C27782103.html vanzatorul nu pare a fi samsar, nu mai are alte anunturi auto...Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Multumesc. Skoda aceea e chiar OK. Avand in vedere timpul limitat, nu am cum sa umblu prin tara dupa masini, motiv pentru care mai limitez momentan la Bucuresti si unele orase prin care mai circul periodic. Stiu ca imi restrang aria destul de mult, dar asta e.
Comment
Comment