Recomandari Jante Usoare .

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Recomandari Jante Usoare .

Salut .

Vreau sa-mi cumpar o pereche de jante pe 15" dar cat mai usoare . As vrea sa discutam de jante ceva mai accesibile ca pret .

Ma gandesc sa-mi cumpar ATS CUP , am inteles ca sunt destul de light sa zic asa ...pentru pretul lor (aprox 250e) .

Ar mai fi ATS DTC dar sunt destul de scumpe ...ce solutii mai sunt ?
    sigpic

OZ Ultrallegera, Speedline Corse Type 2118(la astea nu-ti trebuie inele de centrare), Sparco Rally, etc

Comment

daca tu crezi ca speedline sunt usoare...no ccoment

Comment

Speedline alea nu sunt chiar usoare pentru niste roti pe 15 . In general astea de rally sunt din materiale mai grele dar mai rezistente ....
        sigpic

Comment

daca te tine buzunaru si vrei cu adevarat ceva usor ....enkei rpf1....daca nu ma insel au undeva la 4,6kg pe 15

Comment

Speedline-uri sunt grele, una are aproape 10 kg dar de asta e, " c-asai la rally"

p.s. De cati bani dispui? daca e ma mai uit si eu pe net

Jantele astea sunt belea. Omu le da la 1500 lei
            Mai multe detalii pe privat ca daca pun aici site-ul s-ar putea sa se considere reclama
            Attached Files
            Last edited by Christnacht; 11 March 2013, 12:16.
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Nu vorbesc de enkei rpf1 si alte jante de genu . Nu imi permit asa ceva din pacate . Ideea este ca vreau sa-mi cumpar mai light (15") de banii pe care'i dispun , aprox 300e (cu sau fara anvelope) .

Nu ma grabesc , poate poate prind vre'un pont . Ma gandeam la ATS CUP , ce parere aveti ?
              sigpic

Comment

Originally posted by Cromatic View Post
                OZ Ultrallegera, Speedline Corse Type 2118(la astea nu-ti trebuie inele de centrare), Sparco Rally, etc
                speedlineurile alea numa jante usoare nu sunt
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

daca erai cu 2-3 zile mai rapid ... iti luai ultralegera cu 350 EUR.
                  sigpic

Comment

la banii pe care vrei sa-i dai pe jante nu vei gasi ceva cu adevarat bun si usor. Cauta ceva HRS sau wolfrace nou ori sh.
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Am gasit ceva interesant .

OZ Alpina 15" ET 12 7J , arata bine , sunt albe doar ca una trebuie roluita . Vrea 500lei , fara cauciucuri .. 580+transportul . Si nu in ultimul rand sunt foarte usoare . Nu am gasit greutatea exacta , dar toti sunt ca sunt foarte usoare .

Ce parere aveti .. sa le cumpar ?
                      sigpic

Comment

pana la urma mi-am cumparat ats cup 15" albe + anvelope acceptabile . Imi place cum arata masina cu ele plus ca se misca foarte bn .
                        sigpic

Comment

Cati bani ai dat doar pe jante ?Poate pui si o poza/doua .Stima
                          http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

900lei cu totul ... Le-am luat de la o pers cunoscuta , sunt impecabile . Poze le fac maine
                            sigpic

Comment

Ok,asteptam poze.
                              http://www.loganclub.ro/forum/album.php?albumid=910

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google