Capete Bara!!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Capete Bara!!!

Salutare prieteni! Am ajuns azi la una suta mii km si vreau sa va spun ca am o bataie in partea staga - fata ; am verificat dupa indicatiile lui Streulea si am constatat ca e capatul de bara, intrebare: Trebuie sa-l schimb si pe celalalt, din dreapta chiar daca nu bate??? Multumesc anticipat si...Haide Steaua!!!

Schimba-le pe amandoua pentru ca la scurt timp vei face joc si in celalat si e pacat sa faci geometria rotilor de 2 ori, oricum te-a tinut nesperat de mult pentru ce drumuri avem. Ia lemforder, tin mai mult ca cele de origine.
    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Ms Sam...au fost originale; daca iti spun ca si bateria o am de 5 ani si nu am pb, inca!

Comment

Eu am schimbat-o preventiv dupa a 6-a iarna, dar cred ca mai ducea minim una!

Comment

Singur, sau la service ? Cat te-a costat sa faci unghiul de fuga ?!

Comment

Bateria o poti schimba si acasa, nu e mare branza. Chiar si capetele de bara le poti schimba dupa tutorialul lui streulea, salvezi niste bani.
            Geometria nu se poate face acasa ci doar la service si costa sub 100 lei, eu am facut-o cu 77 ron la autosoft.
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Se continua aici.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google