Bara Stabilizatoare Si Pasaje Roti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bara Stabilizatoare Si Pasaje Roti

Ce este bara stabilizatoare? Am auzit ca Logan 1, ma refer la echiparile inferioare, nu are asa ceva. Si nici Logan 2 nu are (toate versiunile) dar are in schimb ESP.
    Ce sunt pasajele de la roti?

Bara stabilizatoare se afla sub capota deasupra motorului , modelele vechi ph 1 aveau asa ceva si a fost scoasa , insa din cate stiu eu se poate pune una pentru ca imbunatateste manevrabilitatea .

Comment

stii aiurea.
      bara stabilizatoare e intre elementele suspensiei fiecarei roti pe fata si arata astfel:

pe unele ph2 nu s-a pus, pe cele chele.

Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Decat sa vorbiti prostii sincer mai bine nu vorbiti. Niciun logan nu a avut deasupra motorului bara stabilizatoare.
        Existau si pe ph1 si pe ph2. Insa din 2007 le-au pus mai mult pe variantele de varf nu chiar pe toate variantele.
        Bara aceea era pusa intre bascule.
        B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

@catalin: Si tu sti aiurea...nu exista pe nici un ph2 , eu am laureate ph2 si nu am bara stabilzatoare .

Comment

uite aici ce face o bara stabilizatoare si unde se monteaza.
            iulica, care stii asa de multe despre bara de rigidizare dintre oalele amortizoarelor fata, intai invata care e furculita si care e lingura si dupa aia vino sa ne dai la cap.

vad ca tragi tare la posturi, dar totusi...
            inainte sa vii sa dai lectii aiurea si sa scuipi in ciorba altora iti recomand sa cauti pe la anticariate carti de NEGURESCU sau PANA sau POPA....sau Frățilă, sau orice alta carte din aceiasi categorie... mai e una de G*****d in genul asta, un fel de biblie.
            "ii stie baietii" pe astia de mai sus...ca pa doamne fereste.
            Last edited by skd_ozenel; 27 March 2013, 19:01. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Ce bine ar fi daca ar fi mai "politienesc" un pic forumul asta, ar fi mai putin poluat, lumea ar citi si ar gandi mai mult inainte sa posteze diverse.
              Stimate coleg iulica097...
              - ai dat gres prima data cand ai pozitionat bara deasupra! Aia sa cheama altfel si are alt rol, cauta singur si lamureste-te!
              - ai dat gres si a doua oara !!!! Sunt PH2-uri care au acea piesa, ex ph2 laureate 1,6 16v 2010. Vrei sa fac o poza sub masina mea? Poate mai la vara ca acum e frig si zapada...
              Asta e cu bara...
              Dar pasajele, pasajele...unde sunt? Sunt ieftine pasajele?
              Imi cer iertare initiatorului acestui topic dar situatia era prea de tot.
              Si se poate da un search cu "pasaje roti" unde sigur vor aparea si poze ca sa fie extrem de explicit.
              Succes.
              Last edited by CeDeBe-L; 28 March 2013, 00:11.

Comment

Am gresit aveti dreptate bara nu se afla deasupra motorului . Am ph2 2008 laureate si nu am bara stabilizatoare , care este motivul pentru care eu nu am ? au multe modele pana in 2008 si dumneavoastra care ati spus ca este model 2010 . @ozenel Si nu se poate sa vorbesti civilizat ca sa nu strici topicul domnului ? Daca vrei sa ma injuri si sa faci misto fa-o prin pm ca de facut misto si de dat cu paru sunteti buni cu totii , altceva mai stiti ? @cedebe-l multumesc de corectare , nu este nevoie de poza . @ozenel nu dau nimanui in cap . Si nu era nevoie de intreg editul , puteai spune civilizat ca am gresit nu cu biciul ca inteleg de vorba buna nu cu obscenitati .

Comment

Iulica, incearca sa te abtii, parca atragi problemele.
                  Daca nu esti cuminte iar vine nea Vitriol si iti da cu rigla la palma
                  INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

Gata , cum spuneti , m-a calcat pe bataturi . Dar daca se poate ON . Fara suparare dar pacat de topicul omului care are o tema destul de interesanta .

Comment

Iulica - de pus se poate pune. Nu e asta problema. Insa motivul pentru care tu nu ai, este ca din 2007 incepand s-au gandit ca nu toate motorizarile au nevoie de acea bara. Masina mea este un ph2 16v din 2009 si are asa ceva.

Am impresia ca din 2007 -20xx au bagat doar la versiunile prestige si ca motorizari 16v si dci-uri. fiind motoarele mai ... cu mult cuplu, este posibil sa fie un barem pe care 1,2/1.4/1.6 mpi-urile sa nu-l depaseasca si sa nu fie nevoie de asa ceva

Un raspuns oficial cu ce modele exact nu vei primi pentru ca Dacia nu a dat nicio explicatie pentru motivul pentru care s-a renuntat pe anumite modele la acea bara.
                      B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

Au pus cum au avut ei chef, nu au respectat nici un criteriu anume, a mea e 1.6 si are, a unui coleg nu are, amandoua din 2008 cateva luni diferenta intre ele.

Comment

Originally posted by iulica097 View Post
                          Am gresit aveti dreptate bara nu se afla deasupra motorului . Am ph2 2008 laureate si nu am bara stabilizatoare , care este motivul pentru care eu nu am ? au multe modele pana in 2008 si dumneavoastra care ati spus ca este model 2010 . @ozenel Si nu se poate sa vorbesti civilizat ca sa nu strici topicul domnului ? Daca vrei sa ma injuri si sa faci misto fa-o prin pm ca de facut misto si de dat cu paru sunteti buni cu totii , altceva mai stiti ? @cedebe-l multumesc de corectare , nu este nevoie de poza . @ozenel nu dau nimanui in cap . Si nu era nevoie de intreg editul , puteai spune civilizat ca am gresit nu cu biciul ca inteleg de vorba buna nu cu obscenitati .
                          care obscenitati?
                          care edit?
                          stii sa citesti ce scrie acolo "automerged double post?"
                          am vorbit foarte civilizat, daca ai fi fost putin curios sa cauti pe goagle cine sunt domii cu pricina te-ai fi lamurit.
                          si stelutele alea sunt acolo tocmai ca sa nu iti dau mura in gura numele unui profet in domeniu...de fapt mai aproape e sa fie moise

Comment

Eu am primit raspuns, 1.4 Laureate mai 2010, cum ca au renuntat la montarea barii stabilizatoare intrucat au demonstrat la teste ca nu afecteaza siguranta.

Mi-am montat singur,iar la cateva luni dupa ce am cumparat masina stiu ca reincepusera sa monteze astfel de bari.

Comment

Si eu sunt cu problema asta...nu am avut din fabrica si am laureate 2009(ph2)
                              Saptamana asta o sa o montez si eu !

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google