Bara Stabilizatoare Si Pasaje Roti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Toata lumea monteaza , stie cineva cat costa ?

Comment

si mie mi-a lipsit bara aia si am mers 3 ani fara ea....dupa ce a iesit din garantie am montat-o la niste baieti in Sabareni...Pret 200 lei cu tot cu montaj...

Ciudat ca unele modele de Ph2 aveau unele nu aveau( aici vb strict de 1.4 )

P.S. dupa lungi certuri cu cei de la dacia am intrebat cat costa o bara stabilizatoare cu tot cu montaj....15 mil asa ca.......
      sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Originally posted by iulica097 View Post
        @catalin: Si tu sti aiurea...nu exista pe nici un ph2 , eu am laureate ph2 si nu am bara stabilzatoare .

eu am ph2 si am, teapa ai luat cu benzinarul se pare.
        Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Originally posted by vyalli View Post
          si mie mi-a lipsit bara aia si am mers 3 ani fara ea...
          In ce sens ti-a lipsit? Cum se comporta fara?
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by CataLiNNN View Post
            Eu am primit raspuns, 1.4 Laureate mai 2010, cum ca au renuntat la montarea barii stabilizatoare intrucat au demonstrat la teste ca nu afecteaza siguranta.
            La 1.4 nu am avut aceasta bară. Diferenţa intre cele cu/fară bară am sesizat-o cand abordam o curbă pe relatia Galati-Tecuci, unde nu puteam să manevrez cum trebuie masina, la viteză constantă, până nu decelaram, la ~80km/oră. Cu 16v, pe care am bara, intru fără probleme cu suta.
            Asta inseamnă ca rolul acestei bare este tocmai acela de a limita înclinarea caroseriei şi implicit imbunătaţeşte manevrabilitatea în curbe, prin menţinerea roţii de pe exteriorul virajului, în contact maxim cu, calea de rulare.
            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google