Salut tuturor...De la o vreme ma "streseaza" un sunet la motor in afara de cel de diesel...se mai aude si un "carait" insa acest sunet dispare cand calc pedala de ambreiaj...un prieten mi-a spus ca e pe duca Volanta...acum apelez la dumneavoastra...este intradevar volanta? si daca este unde as putea gasi m-am uitat pe net insa nimic concret decat coroana..Astept Raspunsuri Multumesc.
Sunet Ciudat Motor
Collapse
X
-
Si eu zic ca este tot de la volanta ... acuma mai asteapta si alte pareri nu o lua de bun ce am zis eu este doar o parere .
P.S. Daca este volanta, cumpara un kit de ambreaj complet .
-
in cazul asta nu are cum sa crape iar decat daca nu a fost montat corect sau are defect de fabricatie, nu cred ca ai ce sa ii faci la masina ca sa strici ambreiajul in 10 mii de km.Totusi ma indoiesc ca o sa ai probleme cu el asa repede, probabil nu esti obijnuit cu acel zgomot care se accentueaza cu timpul
Comment
-
in primul rand nu stiu sa fie vreun logan cu volanta dubla-masa. deci ce dracu poate sa se strice la una normala ca sa iti faca zgomot?
in al doilea rand cel mai probabil e vorba de rulmentul de presiune sau placa de presiune daca zici ca se modifica cu apasarea la pedala.
in al treilea rand, cu care femeie de serviciu ati invatat voi mecanica de v-a mintit ca volanta e in kitul de amreiaj. auzi la ei, kit de ambreiaj complet ca are si volanta
in ultimul rand, da pe mana unui sofer prost un ambreiaj nou-nout si in 200-300 de km il face sa se evapore. sau da-mi unul si mie si nici macar nu plec cu masina din parcare, in maxim 50 de metri l-am ars.
Comment
Comment