Deci am pus titlul ala ca sa atrag mai multi curiosi.
Cat de curand fac 18 ani am luat carnetul cu 25 din 26 de puncte.
Ma gandeam ce masina sa imi iau
Cum loganul e masina romaneasca ma gandeam sa imi iau una.Dar cand zic asta as vrea un model nou bun cam cat ar costa
Sau sa iau o masina SH si sa o imbunatatesc sa o fac,cat mai buna.
Cu aceasta masina care mi-o cumpar vreau sa particip la curse cu ea.(Cine stie ce spuneti acum de mine)
Am zis ca decat sa ma duc la 1-2-3 mecanici mai bine intru pe un forum si intreb.Sunt si mai multe persoane si cu mai multa experienta.
Vreau sa fac din aceasta masina un Bmw ca sa zic asa)
Lasand gluma si toate astea deoparte.
Voi daca ati avea niste bani(nu conteaza) ce Logan va-ti lua?Ce a-ti baga in el?La ce a.ti umbla?
Si inca o intrebare: Am vazut la multi prieteni ca masina dupa 150.000 de km se cam duce....
Sper ca acest topic sa fie tratat ca atare ptr ca nu vreau sa dau niste bani aiurea.
p.s. De ce logan?Pentru ca stiu ca e masina romaneasca
Cat de curand fac 18 ani am luat carnetul cu 25 din 26 de puncte.
Ma gandeam ce masina sa imi iau
Cum loganul e masina romaneasca ma gandeam sa imi iau una.Dar cand zic asta as vrea un model nou bun cam cat ar costa
Sau sa iau o masina SH si sa o imbunatatesc sa o fac,cat mai buna.
Cu aceasta masina care mi-o cumpar vreau sa particip la curse cu ea.(Cine stie ce spuneti acum de mine)
Am zis ca decat sa ma duc la 1-2-3 mecanici mai bine intru pe un forum si intreb.Sunt si mai multe persoane si cu mai multa experienta.
Vreau sa fac din aceasta masina un Bmw ca sa zic asa)
Lasand gluma si toate astea deoparte.
Voi daca ati avea niste bani(nu conteaza) ce Logan va-ti lua?Ce a-ti baga in el?La ce a.ti umbla?
Si inca o intrebare: Am vazut la multi prieteni ca masina dupa 150.000 de km se cam duce....
Sper ca acest topic sa fie tratat ca atare ptr ca nu vreau sa dau niste bani aiurea.
p.s. De ce logan?Pentru ca stiu ca e masina romaneasca
Comment