Salut! De ceva timp mi-am pierdut cheia cu telecomanda si cum sa-mi fac alta am inteles ca e destul de scump , deocamdata o folosesc pe cea simpla , problema e ca e destul de complicat pentru ca deschid doar portiera soferului dupa care trebe sa pun contactul si sa deblochez usile din bord , la fel la coborare , astept sa coboare toata lumea si pe urma blochez din bord , si tot asa . Ce pot face sa deblocez toate portierele odata cand deblochez portiera soferului , se poate face vreo modificare ceva ?
Deblocare Toate Portierele Odata !!
Collapse
X
-
pentru deblocare de pe usa trebuie sa schimbi acuatorul actual si sa pui in loc actuator cu 5 fire dupa care sa faci legatura in UCH la comanda de pe actuator, chestie care cred ca te costa la fel daca nu chiar mai mult decat sa cumperi o cheie cu butoane si sa o programezisigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
OK ,si cat stiti voi ca e de facut o cheie cu telecomanda , ca eu am fost la un centru de asta de facut chei si mi-a zis nenea ala ca una simpla e 250 si una cu butoane ajunge pe la 600 si nu stie sigur daca poate sa o faca , zicea ca numai la reprezentanta .
Comment
-
Originally posted by catalin66 View PostSalut! De ceva timp mi-am pierdut cheia cu telecomanda si cum sa-mi fac alta am inteles ca e destul de scump , deocamdata o folosesc pe cea simpla , problema e ca e destul de complicat pentru ca deschid doar portiera soferului dupa care trebe sa pun contactul si sa deblochez usile din bord , la fel la coborare , astept sa coboare toata lumea si pe urma blochez din bord , si tot asa . Ce pot face sa deblocez toate portierele odata cand deblochez portiera soferului , se poate face vreo modificare ceva ?sigpic
Comment
Comment