Zgomot La Interior 2013

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai trebuie sa verifici arcurile sa vezi daca mai sunt ok si verifica spatiul de la roata de rezerva sa nu ai pe acolo ceva. Eu am pus bureti intre roata si tabla si este mai linistita acum.

Oricat ai incerca sa rezolvi, acum cu venirea frigului toti soriceii din lume rasar in masinile noastre

Comment

sub roata de rezerva am o pasla pe rotund de la un ford iar arcurile sunt noi masina avand 35000 km dar tot zornaie ceva pe acolo oricum no sa mai bag in seama si am terminat povestea.

Comment

Zornaie tija de la cric,leag-o cu un snur de cric si voila,liniste in portbagaj.Asa zornaia si la mine.
        "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Originally posted by monsterXcat View Post
          Pai trebuie sa verifici arcurile sa vezi daca mai sunt ok si verifica spatiul de la roata de rezerva sa nu ai pe acolo ceva. Eu am pus bureti intre roata si tabla si este mai linistita acum.

Oricat ai incerca sa rezolvi, acum cu venirea frigului toti soriceii din lume rasar in masinile noastre
          Din ce an ai masina? La mine nu este din tabla zona unde sta roata de rezerva. Este un material din poliester, fibra de sticla, Dzeu stie.

Comment

din 2007 este si am partea aia din tabla , cel putin asa am vazut eu

Comment

am rezolvat problema cu zgomotul din portbagaj am schimbat arcurile cele ale masini nu mai stateau comprimate am luat altele sh de ph1 care sunt super cele de ph2 sunt varza ca material acum deschide mai bine portbagajul

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google