If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Carenajul si inchiderea bara te costa 90 lei pe varianta after market .
Am auzit de cativa posesori de Logan care au cumparat amortizoare second.Saracie.........!!!!!!!
Ma oameni buni, calmati-va! Se vede ca sunteti animale ma! Pardon, romani!
In loc sa incercati sa sprijiniti moral omul, voi ii spuneti ca vreti una-alta de pe masina.
la cate ai de schimbat si la cum se procedeaza in romania, costul pieselor pe original si manopera ceruta de service va fi colosala astfel incat cei de la casco vor prefera sa ti-o catalogheze dauna totala. Ia banii si epava, o dezmembrezi si iesi mult mai bine. Esti sigur ca lonjeronul este la locul lui, sau cadrul motor ?
Mie cel putin mi-ar fi teama sa repar masina asta, mi-e ca vei trage numai belele cu ea daca nu e reparata ca la carte (si aproape sigur ca nu va fi).
Maine aflu ce si cum. Nu stiu sigur daca suportul motor sau lonjeronul sunt atinse. Nu am reusit sa ridic capota si nici nu am ridicato pe rampa. Maine primesc raspunsul.
Daca este cutia de viteze,avariata,suspensia fata plus ce se mai vede,aripa ,capota,etc,ai dauna totala.Cutia de viteze noua cu manopera este in jur de 2000 euro !Numai ca cei de la asigurari o sa incerce varianta SH !
S-a rezolvat. Nu s-a dat dauna totala. Cadrul motor + lonjeroane in regula. Cutia de viteza in regula. Nu au cazut rulmentii din planetara in ea. Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Asa arata masina in stagiul de constatare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment