If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se Merita Sa Schimb Parasolarele Cu Unele De Opel?
Se Merita Sa Schimb Parasolarele Cu Unele De Opel?
Salut! Mi-a adus un prieten set palasolare de opel ,care se deschide o trapa si se aprinde lumina astfel incat noaptea sa se poate farda domnisoara...
Ce parere aveti se merita sa montez pe logan sau nu.
Daca nu le montezi tu fa-mi un pret si le pun eu. apoi revin cu pareri.
Mi se par foarte interesante si cred ca se merita montata. (parerea mea) mai ales daca se si potrivesc.
sunt mai lungi ca cele de logan . trebuie data alta gaura mai spre usa pentru a fi montata cea de la sofer iar cealalta la fel . firele cred ca o sa le leg la plafoniera . pozele sunt facute la un cielo de la mine din oras care are la fel . parasolarele mele sunt cu bec ulterior trebuie montat leduri. am sa pun poze putin mai tarziu cu ele cum arata ale mele .
am desfacut acum clipsurile de la parasolarele masinii spre uimirea mea parasolarul acesta este mai lung cu 3 cm . am sa caut in dezmembrari 2 clipsuri ( sau cum se numesc ) pe care am sa le tai sa pot monta pe acestea. daca reusesc va anexez poze pe parcurs. daca doriti bine inteles. cu stima
Imi cer scuze daca te-am suparat asa rau. Mult succes cu proiectul!
Apropo, daca esti nevoit sa dai alte gauri, parasolarele de Opel fiind mai lungi dupa cum ai spus, gaurile de la parasolarele originale nu raman inestetice?
cum sa nu te enervezi domnu ady_p. tu daca ai primii asa remarci ce ai face?
am fost la dezmembrari am cumparat set parasolare de logan . le demontez pe cele de opel si montez ansamblu de oglinda in parasolarele de logan.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment