Se Poate Prelungi Autorizatia De Reparatie ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se Poate Prelungi Autorizatia De Reparatie ?

Am si eu o intrebare... Am primit o oferta ... Care implica munca cu masina ... Timp de o luna ... Dar eu am lovit`o acum o saptamana. SI intrebarea este daca se poate prelungi autorizatia de reparatie Ms.

Orice se poate tinere )
    sigpicMy ride

Comment

AM vorbit un cineva de la politie,care a confirmat ca dupa cele 30 de zile devii pasibil de amenda de vreo 240 lei si suspendarea talonului pana prezinti masina reparata
      Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
      Andreea Trifu

Comment

Unde scrie ca esti obligat sa-ti repari masina in termen de 30 zile?

Comment

Autorizatia nu expira ( raspuns de la biroul accidente ) . Doar ca la casco s-ar putea sa comenteze daca nu te duci in 3 zile de la eliberare . Unii asiguratori sunt tampiti , altii ...............
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

pf..

Doar ce am venit de la politie am fost si am intrebat... Si cica autorizatia aia de reparatii iti da dreptul de circulatie pe strazi publice cu masina avariata 30 de zile de la emitere ei, si dupa 30 de zile daca te prinde iti ia talonu exact cum a zis si IASHCA .. Si ca la service poti sa stai cu ea si un an !

Of ce situatie naspa am nevoie de masina la locu de munca exact 1 luna ) si am timp liber doar luni si marti si nu cred k mi`o repara asa repede )))
            Last edited by zeinedin; 16 July 2008, 14:31.

Comment

Corect . Prelungire inseamna dupa ce expira . Dupa 30 zile poti fi amendat daca esti depistat . Peste 30 zile ai o varianta sa fii in regula dar inseamna sa declari iarasi accidentul .
              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Oricum e cam penal ... Daca masina nu este pe numene meu si titularul nu este in tara.. Si tu ai nevoie de masina :| ce faci ... :| Normal la noi mereu trebuie sa fie cu batai de cap !

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google