Cum Se Duce smoala

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cum Se Duce smoala

Va salut,am fost pe un drum care probabil era in reparatie, zmoala aceea s-a lipit de masina si nu stiu cum sa o dau jos ,arata tare rau asa!Va rog sa-mi spuneti care ar fi solutia?va multumesc ,cu respect marcel

Am patit-o si eu...
    Incearca cu benzina si apoi mergi la spalatorie...Cel putin la mine s-a rezolvat...

Comment

Marcel , se scrie cu S ( smoala ). Poti incerca cu motorina ( lasi putin sa se inmoaie ) , benzina sau sa cumperi o solutie speciala din magazine de piese sau accesorii auto .
      B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Pot sa jur ca a mai avut cineva o problema ca asta, era un logan alb si a rezolvat pana la urma, dar nu gasesc unde e. Incearca sa mai cauti si tu
        If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Incearca cu solutie WD 40 (~10 ron) Aceiasi problema am avut si eu si a mers fara probleme...

Comment

A mai fost discutia pe forum. Nu-mi iese search-ul, dar acum o saptamana-doua se discuta aprins pe topicul respectiv. Va rog nu mai postati aici, cine-l gaseste e rugat sa puna link-ul si inchidem discutia aici. Mersi de intelegere...
            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Petele de smoala de pe masina se pot indeparta cu ajutorul unei carpe inmuiate in detergent de rufe.

Comment

Originally posted by vernescu View Post
                Incearca cu solutie WD 40 (~10 ron) Aceiasi problema am avut si eu si a mers fara probleme...
                Tot WD 40 am folosit si eu si a fost ok.
                sigpic
                Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Discutia se continua aici.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google