Aburire Far

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aburire Far

Va salut.
    De ceva timp, vad ca mi se abureste farul de pe dreapta. Azi dimineata l-am vazut aburit, fiind umed pe interior, avand picaturi de apa pe sticla.

Inainte, cand aveam becurile osram h4 normal, classic, nu se aburea, dar acum vad ca a inceput sa transpire si am montate osram h4 cool blue intense de vreo 3luni. Sa nu fie bine pus cauciucul etans? sau ce anume?

Verifica daca este pus bine becul si cauciucurile din jurul lui.
    MY CLA

Comment

Se gasesc sa cumpar cauciucurile alea de la faruri (pentru etansare). Ale mele sunt cam uzate si patesc si eu uneori ca colegul de mai sus.Merci

Comment

pentru a scapa de acele picaturi, adica pentru a se usca acolo, scoate cauciucul si mergi cu farurile aprinse, se va usca singur, apoi cumperi un cauciuc nou pentru a nu mai aparea acele picaturi, sau etansezi mai bine cauciucul care il ai la far!
        MY RYDE http://www.loganclub.ro/forum/zuzus_72_bmc-t44764.html

Logan din Bicaz (Neamt)

Comment

Ok, deci am sa urmez sfatul lui bogdandochita. Ciudat, oricum, eu nu am umblat la far, decat acum cand am schimbat becul de moft, nu ca s-ar fi ars.

Comment

VlaD2803, ti-ai rezolvat problema cu farul aburit ? Si mi mi se abureste cel din stanga(mai ales dupa ce iau masina de la spalatorie ), sper sa fie de la cauciucul de etansare de la bec. Altfel cred c-ar trebui sa dau farul jos, sa-i caut vreo fisura iar sa-l dau jos inseamna sa desfac si bara... nu ma incanta ideea.

Comment

etansarea e buba ori il ai spart geamul din fata farului ori il ai deslipit sau etansare,pozitionare halogen incorecta sau mansonul de cauciuc

Comment

Originally posted by Azu4ubt View Post
                VlaD2803, ti-ai rezolvat problema cu farul aburit ? Si mi mi se abureste cel din stanga(mai ales dupa ce iau masina de la spalatorie ), sper sa fie de la cauciucul de etansare de la bec. Altfel cred c-ar trebui sa dau farul jos, sa-i caut vreo fisura iar sa-l dau jos inseamna sa desfac si bara... nu ma incanta ideea.
                Da, la mine nu se mai aburesc farurile/nu se mai abureste farul. Am urmat sfatul colegului de mai sus si anume: sa merg cativa km fara capacul si cauciucul ce tin farul etans.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google