Ajutor bec portbagaj si declansare bec plafon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Contactorul din portb.Mai exista?

Comment

Stai ca ma duc pana jos sa fac o poza
      Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI

Comment

Par ca sunt in regula, uite contactorul de la portbagaj http://img128.imageshack.us/img128/4430/s4030079zf1.jpg

Si decat asta mi-a ramas "iluminare" in portbagaj :|

Comment

Am si eu o nelamurire,daca deschizi portbagajul se aprinde becul,e ok, dar daca il lasi deschis mai mult timp, becul trebuie sa se stinga singur? La mine nu se stinge...
          niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Martorul pentru usi deschise din bord se aprinde si daca e usa din spate deschisa? La mine nu se aprinde. Un sfat va rog.
            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

@dani p: Dupa 30 de minute se stinge.

@r3duc: Ai o problema la contactorii spate.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Mi-am pus bec in portbagaj si nu se stinge, si nici plafoniera, ce sa fac? Poate e stricat vreun contactor de la o usa...Dar pe dinafara pare in regula...Cand am o usa deschisa nu mi se aprinde martorul din bord care imi arata ca am o usa deschisa...

Comment

Sunt ceva probleme in UCH daca tot nu se stinge plafoniera.
                  Becul de la portbagaj, daca il lasi deschis, se stinge dupa 30 de minute sau 2 minute cu el inchis.
                  Ce versiune e masina?
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Sal.
                    Stie careva unde gasesc capacu de la iluminare portbagaj si de la nr de inmatriculare ? Cum se numesc si de unde pot sa cumpar ?
                    Multumesc anticipat.

Comment

Te duci in targ vitan, duminica dimineata si le spui la oamenii aia cu presu pe jos, unde vezi si tu piese de logan ce ai nevoie si te indruma ei. Asteapta-te la un 20-30 lei max pe bucata.
                      Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

@Mikelangelo : Mersi mult, o sa t ascult si ma duc sa rezolv D.

Comment

Originally posted by dani p View Post
                          Am si eu o nelamurire,daca deschizi portbagajul se aprinde becul,e ok, dar daca il lasi deschis mai mult timp, becul trebuie sa se stinga singur? La mine nu se stinge...
                          si eu am aceeasi problema si nu se stinge nici dupa 4 ore. am ramas de doua ori fara baterie din cauza asta! poate ma ajuta si pe mine cineva va rog!!! multumesc.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google