Contactorul din portb.Mai exista?
Ajutor bec portbagaj si declansare bec plafon
Collapse
X
-
Par ca sunt in regula, uite contactorul de la portbagaj http://img128.imageshack.us/img128/4430/s4030079zf1.jpg
Si decat asta mi-a ramas "iluminare" in portbagaj :|
Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI
Comment
-
Am si eu o nelamurire,daca deschizi portbagajul se aprinde becul,e ok, dar daca il lasi deschis mai mult timp, becul trebuie sa se stinga singur? La mine nu se stinge...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
Martorul pentru usi deschise din bord se aprinde si daca e usa din spate deschisa? La mine nu se aprinde. Un sfat va rog.
Comment
-
@dani p: Dupa 30 de minute se stinge.
@r3duc: Ai o problema la contactorii spate.
Comment
-
Mi-am pus bec in portbagaj si nu se stinge, si nici plafoniera, ce sa fac? Poate e stricat vreun contactor de la o usa...Dar pe dinafara pare in regula...Cand am o usa deschisa nu mi se aprinde martorul din bord care imi arata ca am o usa deschisa...Dacia Logan 1.4 MPI Dacia Logan MCV 1.6 MP Dacia Logan Pick-up 1.6 MPI
Comment
-
Sunt ceva probleme in UCH daca tot nu se stinge plafoniera.
Becul de la portbagaj, daca il lasi deschis, se stinge dupa 30 de minute sau 2 minute cu el inchis.
Ce versiune e masina?
Comment
-
Originally posted by dani p View PostAm si eu o nelamurire,daca deschizi portbagajul se aprinde becul,e ok, dar daca il lasi deschis mai mult timp, becul trebuie sa se stinga singur? La mine nu se stinge...
Comment
Comment