Trage Spre Dreapta Masina Din Ce Cauza?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Trage Spre Dreapta Masina Din Ce Cauza?

Salut, miam luat jenti noi leam echilibrat ,leam pus pe masina si imi trage spre dreapta din ce cauza? Stie cineva? Multumesc
    ABS+ 1.6

Pai daca cu jantele vechi nu tragea, numa ca nu le-a echilibrat cum trebe..... Nu cred sa fi aparut probleme la directie peste noapte Adevarul ai ca si mie mi-a tras putin dreapta cand le-am schimbat fresh dar acuma vad ca is ok....
    Last edited by blaze2k; 19 July 2008, 14:04.

Comment

Poate ai dat in vreo groapa ceva...Oricum daca vrei sa remediezi situatia,fa la un service geometrie computerizata a masinii si iti regleaza eventual sa numai traga dreapta sau stanga cand rulezi pe drum drept.
      Pretul e cam 80 ron

Comment

Daca sti sigur ca nu ai luat vre-o groapa, cauciucuri de dimensiuni diferite si iti trage intr-o parte NUMAI dupa ce ai schimbat jantele, atunci de la jante ar putea fi!Mare grija, cei care cumparati jante noname din targ, sunt modele care nu pot fi echilibrate orice le-ati face!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Exact acelasi lucru a patit un preten cu Golf IV.
          Dupa ce a schimbat jantele stock cu un set jmecher rau, i-a tras volanu stanga.

Daca jantele nu sunt de calitate, exista riscul (dar nu se simte la mana) ca o janta sa fie mai grea decat cealalta (un caz) si sa nu le puteti echilibra nicicum, pt ca pe computer arata ca e ok.

Deci clar, daca inaite am mers ok si acum dupa schimbare face figuri, o janta are ''buba''.

Comment

Jantele sunt Wolfrace Matrix dark krome (aduse Anglia) si sunt noi deci nu cred ca sunt no-name (sau sunt?) am mutat azi la munca roata fata stanga pe dreapta si invers sa vad daca trage la fel o sa vad diseara cand ma duc acasa si o sa va postez maine ...
            Last edited by mcnalex; 19 July 2008, 16:13.
            ABS+ 1.6

Comment

Gata am rezolvato prostii de la vulcanizare nu miau facut presiunea cum trebuie si un cauciuc de pe fata era mai tare si unu mai moale si daia tragea asa...
              ABS+ 1.6

Comment

Am si eu o problema... am luat o groapa , mi-am indreptat jantele , le-am echilibrat , doar cele de pe fata , mai rau am fkt ca una am echilibrat-o in galati si una in slobozia dupa care am observat ca imi trage dreapta.. presiunea e aceiasi in ambele roti.. ! si am de gand maine sa ma duc la casco ! are cineva o alta idee ??? vreun capat de bara se se fi stricat , amortizor indoit cat de putin ??? tre sa fac iar geometria unghiurilor ??? trage peste viteza de 80 h foarte putin si trebuie sa tin volanul foarte putin inclinat stanga.. !

Comment

Daca iti trage aiurea dupa o groapa, verifica geometria.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

si eu am observat la a mea ca trage putin stanga de nou cu jante stock.......ma gandeam sa nu fie de la sosea sau ...nujtiu:-??
                    Alpine 9853r-> Audison->dls ms6a->full active
                    -> Alpine v12 mrd-m605->jbl pb1220
                    Silent Coat.

Comment

De la sosea sigur nu este am testat la drum drept , am verificat cateva posibile cauze ) presiunea in roti echilibrat roti doar fata , oricum ma duc maine la casco le explic problema... ca mai am si pe portbagaj niste julituri si o lovitura minora , un proiector sarit din clipsurile alea adik putin intrat , si sper sa ma rezolve ... ! ma apropii de ultima revizie a masini in garantie si vreau sa fie oke... cel putin cand ajung la revizie vreau sa dau un prieten cu dop ) la baieti sa mi-o puna la punct... ! aa si ca si intrebare are careva idee ce probleme ar putea aparea in urma conducerii sportiv ? ? ! am inceput so fac des in ultima perioada si mie si mila de ea.. ! Regret ca am logan !

Comment

ai o roata mai grea, daca nu cumva ai probleme cu directia. condusul "sportiv" nu-ti afecteaza directia atata timp cat nu dai in santuri. da cu un mertan in borduri si vezi daca n-o sa-ti para rau ca ai mertan...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Cand am spus condus sportiv ma refeream in general , mi-a fost lene sa ma trezesc sa ma duc la casco... dar poate ma duc maine ) sa vad ce are ... ! capete de bara sau vreun amortizor cu 1grad 2 mai stram sigur o fi :-??? sau sa fie din cauza rotilor de pe spate ?? ramane de vazut

Comment

cauze...inclinatia drumului(este normal sa traga PUTIN dreapta), presiune pneuri, un element de directie cu joc sau deformat, anvelope deformate....s.a.m.d.

Comment

avut aceeasi problema, la mine fiind o anvelopa mai grea

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google