Mi-am montat noul mp3 si oglinzile prestige singur am vreao sansa sa pierd garantia pe partea electrica sau ceva?Dar daca schimb ledurile de bord?
Cum Stau Cu Garantia Daca Am Facut Mici Modificari?
Collapse
X
-
Pe acelasi motiv, m-am carait eu cu cei de la Vocea Clientului azi....II spuneam sa-mi zica ce alineat din conditiile de garantie le permite lor sa-mi anuleze garantia comerciala de vehicul nou daca montez un casetofon singur...Fara sa ma duc la reprezentanta... Normal, nu au avut ce sa-mi arate. Ca sa zica totusi aia ceva, mi-a zis ca as modifica din pct de vedere constructiv....Alineatul 9, sau ca as utiliza accesorii neagreate de catre constructor....Aberant...Aia nu au habar de nimik.... Pana la urma nu a mai zis nimic si a ramas ca o sa se intereseze la departamentul abilitat si o sa ma sune... Astept sa vad ce ineptii or sa-mi raspunda.....
Persoanele angajate la VC au habar de ceva????e-mail: office@stickere.info
Comment
-
Ai 2 variante una romaneasca spaga si a doua orice modificare care prin expertiza tehnica autorizata delegata de o instanta de judecata care atesta ca nu a influientat modificarea adusa de orice natura asupra defectiunilor aparute ulterior.Mai pe scurt pe cale civila in tribunal sa i obligi sa isi respecte garantia.
Comment
-
Daca ai cablaj pe masina costa 50-100 lei montajul.
Comment
Comment