Cum eu n-am habar intreb: are ceva daca scot catalizatorul? mi-a zis tipu care mi-a facut toba sport ca daca ii scot catalizatorul o sa sune mai tare ca asta euro 4 este foarte uternic si deaia nu suna tare. E adevarat?
Scoaterea Catalizatorului
Collapse
X
-
-
Dar motorul poate sa pateasca ceva? Va scoate mai mult fum su singurul lucru care se schimba sunt noxele?
Comment
-
Motorul nu va pati nimic... In schimb cum spunea colegul mai sus... Pici ITP-ul... Ramai fara talon daca te prinde RAR-ul... Castig... Ceva caluti... O elasticitate mai buna a motorului si nu in ultimul rand iti trebuie un soft care sa nu mai citeasca sonda lamda montata in spatele catalizatorului pe evacuare... Decizia iti apartine
Comment
-
Dupa cum au spus si cei de mai sus daca il scoti ai si ceva avantaje ca de exemplu sunet mai tare si ceva putere mai mare insa trebuie sa faci ceva ca sonda de dupa catalizator sa devina inactiva dar si dezavantaje cand trebuie sa faci ITP nu vei trece fara catalizator si o poti sa ai si probleme daca esti oprit de control trafic. Eu unul nu l-as scoate acum tu decizi ce vei face.
Comment
-
Cel mai greu e sa fentezi motorul ca exista sonda lambda2 si ca functioneaza in parametrii chiar daca tu n-ai catalizator. Daca doar il dai jos si nu modifici softul din ecu, motorul va merge in regim de imbogatire, va consuma mai mult si da, vei obtine cativa caluti in plus. Nu multi, vreo 3-4...
hint: vorbeste pe pm cu kandrei, el n-are activata lambda2 iar eu caut o solutie sa nu modific softul, ci sa "tiganesc" semnalul trimis de lambda2 a.I. Sa nu sesizeze ecu injectie diferenta, dar sa obtin si aia 3-4 cai daca n-ai rabdare cateva saptamani pana ma apuc eu de treaba, vorbeste cu kandrei...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Am rabdare ca doar nu-i nu stiu ce graba, oricum ms de raspunsuri
bafta
Comment
-
Pe ce masina ?Ca vad ca ai diesel...Sau 1.6 D e tot benzinar?
Am si eu sonda lambda 2 anulata din soft,urmeaza sa scot si catalizatorul...
si tipul care ti-a pus toba,cam abereaza .Catalizatorul nu este amortizor de sunet.Daca scoti toba intermediara va suna mai tare...la diesel nu se prea aud misto tobele sport...Last edited by Cristi_Xp; 24 July 2008, 20:02.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Daca vrei sa scoti catalizatorul la diesel nu merita pentru ca o sa scoata mult mai multe noxe, si ITP-ul oricum nu-l treci.
Comment
-
La dizal am inteles ca se scoate fara sa se aprinda vreun bec...Pur si simplu il dai josPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment