Am logan 1.6 8v din 2004 . Are 100 000 km. Distributia a fost schimbata la 65000 dar nu am schimbat si pompa de apa. Azi am observat ca picura de sub acea zona cu pompa si distributia.Pe asfalt este o mica pata de apa am tinut mana si picura(si cu motorul oprit). Am deschis capota si am observat ca peste tot sub cureaua de distributie(partea de jos a compartimentului motor) este ud cu lichid de racire. Sigur e pompa de apa?
Ce am facut in ultimul timp si nu stiu daca a daunat:
1. Am desfacut vasul de expansiune din suruburile lui si am vazut ca pe fundul lui s-au depus sedimente. O fi si asta o cauza, sa fi intrat acelea pe circuit?
2.Am completat cu un amestec de apa+antigel dintr-o sticla, il aveam in sticla de vreo 6-8 luni, o fi daunat pt ca si-a pierdut proprietatile?
Chiar daca s-a mai discutat poate pe acest subiect vreau sa stiu daca am facut prostii sau nu in cele 2 puncte de mai sus si astea sa fi fost motivul sau nu. Multumesc!
Ce am facut in ultimul timp si nu stiu daca a daunat:
1. Am desfacut vasul de expansiune din suruburile lui si am vazut ca pe fundul lui s-au depus sedimente. O fi si asta o cauza, sa fi intrat acelea pe circuit?
2.Am completat cu un amestec de apa+antigel dintr-o sticla, il aveam in sticla de vreo 6-8 luni, o fi daunat pt ca si-a pierdut proprietatile?
Chiar daca s-a mai discutat poate pe acest subiect vreau sa stiu daca am facut prostii sau nu in cele 2 puncte de mai sus si astea sa fi fost motivul sau nu. Multumesc!
Comment