Sistem Navigatie - GPS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

De trei zile tot oscilez intre IGO 8 vers. 8.4... cu ultima harta a Romaniei aprilie 2009 si Igo Amigo tot ultima versiune cu aceeasi harta a Romaniei. Ambele softuri le am updatate la maxim din toate punctele de vedere (radare, camere fixe, puncte de interes) dar nu am inca o impresie clara despre cele doua. Momentan am testat ceva mai mult IGO 8 si imi pare ok. Igo Amigo il voi testa in zilele urmatoare...avantajul la Amigo e ca am un skin care dispune de niste setari mai avansate decat interfata Amigo originala.

PS: Eventuale pareri ale celor care le-au folosit mai mult timp?..Bug-uri, erori, etc?
    Last edited by darksid3; 23 July 2009, 13:04.
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

salutare.de vro 2 saptamani tot caut pe internet un PDA cu gps + gsm + 3G + fm + video + mp3/4 + si alte optiuni.nu prea ma descurc si nu as vrea nici ceva foarte scump pe criza asta.astept ajutorul si parerile vostre.ms anticipat

Comment

Garmin foloseste cineva? Eu am un Nuvi 200 cu o harta veche a Bucurestiului detaliata si restul tarii doar drumurile principale, iar la Garmin Romania harta detaliata cu tara noastra minunata este "doar" 6 milioane de lei (bani de care iei un aparat cu tot cu harti). Am tot dat diverse chestii jos de pe net dar nu i-am dat de cap.
        Piese premium Dacia Logan, Sandero, Duster
        Consumabile tinichigerie/vopsitorie IXELL,piese schimb

Comment

Aici ai incercat?
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google