Sistem Navigatie - GPS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by florynelu View Post
    Si igo ala de unde il iau ? As incerca 2008 .

Salut,
    2008 e prea mare, consuma mult din memoria PDA-ului si se misca greu.
    PDA e o alegere foarte buna, eu am un ASUS A636N de 2 ani acum 3 zile am pus pe el versiunea noua 2006+, OK!
    Daca te intereseaza de luna viitoare pot veni la intalnire sa iti dau hartile IGO 2006+ sau MIO.
    CINE DORESTE HARTILE mai sus mentionate sa dea un PM.
    Va stau la dispozitie pentru orice intrebare.
    Bafta
    B 44 NWP

Comment

Si in plus, iGO 2008 are si destule bug-uri, fiind o versiune noua. Ocupa si mult spatiu, dar asta n-ar fi o problema.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Un PDA e mai practic pentru ca ai mai multe functii pe el, daca are si gsm nu trebuie sa mai cari si telefonul mobil dupa tine. Eu am un Eten M700 cu iGO My Way 2006 Plus (ultimele harti aparute) si merge foarte bine.
        Loganul Meu !

Comment

Eu am Asus R300 si harta PanEurope 2008. Nu a fost prea scump, aproximativ 900 RON. Iar de performante sunt multumit, chiar si-a facut mereu bine treaba.
          Attached Files
          sigpic
          Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Cam scump. Pe emag e ceva mai ieftin: http://www.emag.ro/navigatie_gps/sis...0WG-S0420000KT

desi nu recomand Emag nimanui, se intampla sa mai prinzi si cate o chestie buna.

MD

Comment

Eu recomand Emag, dar nu pentru comenzi, ci pentru cumparaturi la magazin.

Comment

Am vazut tot felul de raspunsuri cum ca ala e mai ieftin, ba ca pda, ba ca pma etc. In primul rand o cumparatura de genul asta nu o faci in fiecare zi sau pe luna sau la un an. Deci ,daca tot dai un ban macar cumpara ceva calumea. In primul rand trebuie sa te uiti la chipset. Cel mai bun ever (iar asta e recunoscuta pe plan international) este Sirf Star ( I,II,III,IV). Raport calitate pret cel mai bun e SirfStar III. Varianta IV este extrem de scumpa si o foloseste armata. Dupa cum se stie ,pana acum ceva timp, lider de piata in domeniul GPS era GARMIN(si cele mai scumpe) pt ca folosea acest Sirf Star. Garmin a renuntat la Sirf pt a reduce costurile. Evident ca s-au redus si vanzarile. Semnalele de la sateliti sunt extrem de slabe pe PAmant si pline de "impuritati". Ca la radio, cand auzi un post, dar mai auzi si paraituri etc. E, acest Sirf Star (algoritm,ca pratic asta e) filtreaza cel mai bine aceste semnale de la sateliti( pt a naviga trebuie minim 4 sateliti; 3 iti dau pozitia plana, iar al 4lea iti da altitudinea) si atunci acuratetea, precizia si timpul de reinoire a hartii pe ecran sunt MULT MAI BUNE si mai rapide!
                Deci, FLORYNELU,daca vrei o jucarie buna, ia-ti unua cu SIRF STAR 3. Eu am un GARMIN NUVI 350 (care nu mai e scump) E model mai vechi. N-ai bluetooth, emitator FM sau ale prostii de genul asta. Pe langa asta, harta de la Garmin e mult mai completa si mai buna deca IGO. E mai scumpa ,dar, repet, nu faci in fiecare zi o cumparatura de genul asta. Acum mi-am luat (pt ca aveam necoie de telefon) un ETEN GLOFIISH X600, cu GPS intergrat (SIRF STAR 3), pe care imi voi pune IGO (pt ca ta de la Garmin nu merge decat pe GARMIN).
                Asa ca te sfatuiesc sa iti iei un GPS cu SIRF STAR 3 !!!
                Sa ne spui si noua ce ti-ai luat, de unde si cati bani . BAFTA !
                Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

Datorita unor motive personale si materiale nu mai pot acjizitiona prea curand aceasta jucarie .
                  va multumesc pt pareri si sugestii .
                  moderatorii daca considera ca acesta sa fie inchis las la aprecierea lor .

Comment

Threadul ramane deschis, poate mai ajuta pe cineva.

Comment

@MaxDamage : toate-s scumpe cand sunt la inceput ... Plus ca eu l-am achizitionat cu card ava...J (sa nu fac reclama). Platita in timp nu mai resimiti atat de tare acea suma . Acum le-am vazut si eu mai ieftine dar ce sa-i faci ...
                      sigpic
                      Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort.

Comment

Salutare. Vreau sa imi iau si eu un GPS,ce spuneti de modelul Blaupunkt Lucca 3.3?
                        zoom-zoom

Comment

E bun, are procesor destul de bun, rezolutia ecranului n-am gasit-o scrisa nicaieri. Dar vezi ca exista 2 versiuni, una cu player MP3 si una fara. O alegi pe care vrei.

Comment

Daca nu sti tu, eu ce sa mai zic . Am de ales intre asta si Mio C250, sau ce e pana in 750 lei
                            zoom-zoom

Comment

@laur_cos : e ok GPS-ul. Are Sirf Star, are "multiple stopovers" ceea ce e bine pentru ca dupa ce iti alegi o ruta poti sa faci un DETOUR mai amanuntit. Partea mai putin buna e memoria interna(512 mb). E destul de mica. Dar pentru un GPS de 700RON e bun.
                              Eu zic sa il iei.
                              Mai bine sa pui raul înainte, si sa lasi ce e mai bun ca o surpriza.sigpic

Comment

@usurelu_okok zici ca e bun blaupunkt-ul sau te referi la MIO
                                Am fost azi la DOMO, croit sa iau GPS si detector. Detector am luat dar GPS mi-au recomandat MIO, ca cica e mai bun, dar nu aveau si au zis sa mai astept. Au zis ca blaupunkt-ul are harta din 2007 si cica niciun GPS nu are harta 2008. Asa e, sau mi-au vandut castraveti?
                                HELP ME PLEASE! Maine trebuie sa-l iau neaparat ca am inceput sa cheltui banii
                                zoom-zoom

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google