If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am un Garmin nuvi 250 cu autoroad 2006 si full europa ( pe micro sd) si pot sa iti spun ca merge ft .Bine. Iti recomand sa te uiti pe net si sa compari preturile. Poti gasi gps phanter si la 450 lei dar nu am auzit cum functioneaza .Mai sapa pe net pana te decizi.
Am eu Garmin ,sunt foarte precise,dar ai grija ca merg numai hartile lor si sunt foarte scumpe.Daca ei si hartile poti face update gratuit,am incercat sa bag cardul meu in alt Garmin si nu a mers.
Eu am luat evolio 1700 sunt super multumit de el a fost 470 ron
un amic are vivax 430 ron super multumit de el
@dan.Gutu igo3d nu este harta ci un soft nou numit igo 8 igo 2007 sau "nav n go"
da il am eu e foarte bun il am pus pe ambele aparate de mai sus care sunt pna apropo
parerea mea e ca nu merita garmin pt ca e foarte scum o harta ( serbia de exemplu 110eur) daca ai harta cumparata odata atunci poti face update daca nu atunci nu, iar ia igo sunt pe net cacalau, la garin sunt pereche cu aparatul
eu am luat pna din lipsa de fonduri dar daca aveam dublu banilor luam un PDA pt c il poti folosi si la altceva ( agenda, organizer unele au si wifi)
aparatele mio pana la seria moov merg cu harti igo de la moov incoace nu
cardinale este de fapt igo cu alta interfata deci merg harti igo
cel mai precis deci cel mai bun soft este tom tom (folosit de US ARMY) dar pt romania e foarte slab nivelul hartilor
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Salut! Burtosu igo 2006 este la fel de bun ca si igo 2008, acesta din urma are si unele buguri si nu prea gasesti harti pentru el. Parerea mea este ca lasa-l in continuare pe 2006 sau eventual instaleaza igo my way 2006+.
Diferenta ar fi ca igo 2008 are harti 3 D.
Multam.Am gresit, am igo my way 2006+ deci in concluzie e f bun asta?Mi-ar fi placut si IGO 8 cu interfata aia 3D.Dar un update de harti unde pot sa-i fac si cum?
Salut! Burtosu igo 2006 este la fel de bun ca si igo 2008, acesta din urma are si unele buguri si nu prea gasesti harti pentru el. Parerea mea este ca lasa-l in continuare pe 2006 sau eventual instaleaza igo my way 2006+.
Diferenta ar fi ca igo 2008 are harti 3 D.
igo 8 NU are harti 3D sunt unele fisiere cu cladiri 3D harta poate functiona si fara acel fisier cat despre harti se gasesc pe net cacalau cat despre buguri se remediaza problema e ca pt 2006 2006+ NU se mai fac harti noi alea existente raman...
@ butrosu se poate punigo8 pe oricce dar varianta pt PNA o varianta care NU trebuie instalata
...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment