Ma poti ajuta ca nu prea ma pricep,as vrea sa actualizez hartile ca s-au mai schimbat unele strazi,indicatoare etc.Am incercat sa bag harti in maps prin copy/paste si nu mi-a mers.
Sistem Navigatie - GPS
Collapse
X
-
Pentru Burtosu: ceva harti pentru IGO MY WAY 2006+ gasesti aici:http://www.filefactory.com/f/7c81356224ee8d5b/ cu tot cu basemap.Poti sa le incerci, eu in prezent le folosesc si merg foarte bine.sigpic
VIATA ARE PRIORITATE
Comment
-
Da se scoate cardul SD si se introduce intr-un cititor de card la calculator. Se copiaza hartile noi si se sterg cele vehi si inainte de stergere(cele vechi) se salveaza pe calculator intr-un fisier ca nu se stie sigur daca cele noi vor merge. Daca nu merge foloseste pe rind fisierul BASEMAP intai al tau si apoi cel de site. Multa bafta!sigpic
VIATA ARE PRIORITATE
Comment
-
Salutare! Am gasit un GPS 3.5" FULL RO+EU STRATO PNA 2007X la 3.. Ron nou cu garantie si ma intrebam daca se merita? Ma intereseaza doar partea de navigatie atat. Am inteles de la vanzator k merg toate hartile pe el, mio, igo, etc. Ce parere aveti? Se comporta oare ok in oras, pe stradute?
Comment
-
Daca e un PNA nu se stie sigur daca se pot pune iGO sau MioMap.
Comment
-
Am eu un Evolio 100,stie de camere.Are la speedcams fisier de 973 kb.Eu sunt multumit de el,acum depinde cat esti de pretentios.Nu stiu daca te anunta la radarele mobile,pe mine nu m-a anuntat la ultimul drum prin tara.In schimb m-a avertizat la radarul fix de langa Sibiu,am uitat cum se numeste localitatea.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
salut pe toata lumea!
de anul trecut din vara am un nuvi250w cu road 2006 instalat. a mers bine pina in primavara asta cind am instalat road 2008. de atunci se blocheaza frecvent, de cele mai multe ori cind ti-e lumea mai draga. are cineva idee care ar fi cauzele si cum se pot remedia???
Comment
-
@PeRuZzI: Semnaleaza doar radarele fixe si unele zone in care este posibil sa gasesti radar mobil, nu si fiecare radar mobil ce apare pe drum, pentru asta exista detector de radar.
@D-FENS: Se pot face update-uri la baza de date cu camere de aici. E bine ca update-ul sa se faca macar inainte de un drum mai lung, daca nu saptamanal. Apar destule camere in fiecare zi.
Comment
-
Mersi andrei!
Referitor la camere,gps-ul are deja un fisier de vreo 900kb cu locatii camere,ce fac in cazul asta?Golesc card-ul si descarc ce gasesc pe internet?Renunt la acel fisier? Sau merge adaugat ceea ce gasesc pe internet?
Scuze,dar sunt cam paralel cu treburile astea.
Multumesc.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Eu mi-am luat un Mio 180 acum 3 ani... am dat pe el atunci 17 mil si sunt multumit de el... Este un pda cu procesor intel la 312 mhz. are 64 mb rom si 64 mb ram, SiRFstarIII, deci cam tot ce as putea sa imi doresc... Am igo8 pe el si sunt multumit... este altceva fata de 2006. Am avut la el un card cu soft original si l-am lasat la pastrare intrucat nu mergea updatat cu toate ca era de la mama lui... In 3 ani nu am avut nici o problema cu el. Merge impecabil si are o eroare de maxim juma de metru... daca stau la semafor si mut masina doar putin inregistreaza imediat... Pe langa functia de gps pe care o indeplineste cu mare succes am reusit sa trec zeci de examene cu el, este un mp3 player destul de bun, tine bateria cateva ore chiar si dupa 3 ani.
PS: cei care eu nevoie de soft de navigatie, respectiv igo2006 sau igo8 ii pot ajuta... un mesaj privat si se rezolva.Attached Filessigpic
Comment
Comment