Suspect Sau Nu ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suspect Sau Nu ?

Pe forumul local am vazut ca se vinde un Logan( care sigur nu e Prestige ) cu 1.6 16v .... Eu stiam ca e doar pe versiunea Prestige aceasta motorizare . Persoana care vinde sustine ca masina are totusi un motor de 1.6 16v .

Acesta este linkul : http://www.craiovaforum.ro/vanzari-a...ml#post1777173 .

E dubios sau nu ?

Chiar inainte de aparitia motorului de 1,6 16v umblau doua loganuri, unu verde cameleo si unu gri perlat (ca si cel in cauza), cu numere de probe (erau de Arges) pe care se testa motoru de 1,6 16v....Era un logan ambition cu motor de 1,6 16v....In concluzie eu zic ca e adevarat

PS: poate s-au facut un numar mic din exemplare pt a le testa si cu un pic de pile uni si le-au si luat inainte de lansarea oficiala
    ...de doi lei :p

Comment

Are motor de 1,6 16v, e luata SH de la Redac. E o masina de preserie.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cel verde l-am vazut si eu de vanzare pe un site ambition cu 16v
        sigpic

Comment

In cazul de fata, ce interes ar fi avut cineva sa spuna ca vinde ceva neconform cu realitatea?

Comment

Exact ca ala verde s-au mai fabricat cateva. Si toate au fost vandute de dealeri, cu ceva timp in urma.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

masina din linkul de sus are acum numere de Arges. am vazut-o la mausoleu la campulung acum 2 saptamani cand am fost in pitesti. am ramas putin stramb, dar am crezut ca si-a schimbat omu` sigla. masina nu e modificata, cine a luat-o a lasat-o asa cum era.
              Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google