Camera Video

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Camera Video

Salutare!

Veau sa-mi achizitionez o camera video pentru masina , daca stiti vreo camera care sa inregistreze video la rez. 1080p , in general sa fie un compromis bun intre raport calitate/pret.

Eu m-am axat mai mult pe : http://www.trafictube.ro/product/vico-tf2-premium-2/

Ce parere aveti ? merita banii? sau sa iau un Hero 3 dar e ceva mai scumpa..si nu stiu daca se merita numai pentru masina sa dau maimulti bani pe hero3.

Va multumesc !
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Camera de supraveghere auto cu IR NightVision, inregistrare audio si video pe card SD max 32GB,

Comment

e buna,dar omu vrea full hd,aia filmeaza hd

Comment

Vreau ceva care sa filmeze decent , adica in momentul in care pun clipul pe pc sa se vada fara sacadari ...ca degeaba filmeaza hd daca inregistrarea merge in "blituri". Vreau sa aiba senzorul video cat mai bun/performant.

Dintre cele doua care e mai ok :

sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

amandoua sunt foarte bune.daca nu esti pretentios e buna si aia care ti-a aratat-o Aurelian. nu filmeaza sacadat,totul e sa-i pui un card cu clasa 6 minim.

Comment

E o chinezarie ce i-a dat iulian.
            Da e foarte buna Vico TF2 + Premium, insa cumpara-o de pe ebay, iesi cu 1 mil jumate mai ieftin.

sigpic

Comment

vezi modelul acesta L500 de pe forum.
              sau daca tot vrei sa dai ceva mai mult poti sa alegi midland xtc 200, e mai practic si iti ramane bani si de shaorma
              salut!
              http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

Comment

Originally posted by bGy View Post
                E o chinezarie ce i-a dat iulian.
                Da e foarte buna Vico TF2 + Premium, insa cumpara-o de pe ebay, iesi cu 1 mil jumate mai ieftin.

http://www.ebay.com/itm/New-Vico-TF2...item5d3f60ce90
                daca o sa vezi o filmare cu chinezaria aia o sa ramai surprins. spun asta deoarece un coleg de munca si-a luat si nu-mi venea sa cred ce bine filmeaza.normal ca nu se compara cu celelalte. acum depinde de pretentia fiecaruia si nu in ultimul rand de buget

Comment

Mai degraba ceva ce se bate cu GoPro si costa cu 200$ mai putin:

Comment

Originally posted by gaboneygg View Post
                    daca o sa vezi o filmare cu chinezaria aia o sa ramai surprins. spun asta deoarece un coleg de munca si-a luat si nu-mi venea sa cred ce bine filmeaza.normal ca nu se compara cu celelalte. acum depinde de pretentia fiecaruia si nu in ultimul rand de buget
                    Intr-adevar e vorba si de buget. Nu zic ca nu filmeaza ok, dar daca a scris in primul post ca doreste sa cumpere o camera care costa 950 de lei, nu mai e vorba de buget.
                    Nu zic ca nu e buna camera, dar ce vrea el este cu 10 clase peste.
                    sigpic

Comment

Vreau ceva apropiat de professional...in momentul in care se va intampla ceva sa am ce arata de pe filmari....si sa inteleaga tot omul ce este in acea filmare.....am vazut ca sunt camere full hd si la 400 lei..si altele de la 900 lei...imi inchipui ca cu aia de 900 chiar fac treaba kalumea nu ?

Comment

Unele au și WDR la banii aia. Dar răspunsul este da, chiar fac treaba... Poți să îl suni pe Razvan proprietarul trafictube sa vorbești cu el. Asta o sa îți recomande și el.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                        sigpic

Comment

Asta folosesc eu de când am fost în conflicte cu „capete luminate”:

Super OK. M-a ajutat enorm la proces...
                          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

Am ramas la : http://www.trafictube.ro/product/vico-tf2-premium-2/

Se pare ca este cea mai tare pt filmat in masina.

Comment

prometheus, e mai buna cea care ti-a recomandat-o JREwing.
                              In plus, la 200 de iepuroi gasesti camere mult mai bune decat aia pe eBay sau Amazon

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google