Camera Video

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cum sa fie mai buna prestigioase decât vico? Tu te auzi ce zici? Ai vreun habar despre camere?

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
    sigpic

Comment

iti recomand mio mivue 358
      m.altex.ro/camera-video-auto-mio-mivue-358
      cauta pe blogul lui buhnici si vezi ca spune cam tot despre ea, atentie: sa nu iei 338, filmeaza doar hd.
      sigpic

Comment

Originally posted by bGy View Post
        Cum sa fie mai buna prestigioase decât vico? Tu te auzi ce zici? Ai vreun habar despre camere?

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
        Cu respect... Eu chiar nu am habar de camere. Poate nu ar fi rău un topic cu informații clare și detaliate în acest sens, deoarece sunt convins că vor fi din ce în ce mai mulți useri care vor dori o cameră video în mașină, pentru propria siguranță.
        Eu am ales „prestigioasa” din prisma raportului foarte bun preț / performanțe / calitate.
        Ca să nu mai spun că, în decizia luată, m-a ajutat mult și Cristi Streulea, pe care poate îl cunoști de pe acest forum (crististreulea). Iar dacă el nu are habar despre camere, atunci altul mai bun decât el nu cunosc...
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

O voi achizitiona cat de curand...si o sa va impartasesc bune si rele despre ea eventual si niste filmulete facute cu acest VicaVation tf2 Premium.
          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Foarte buna decizia. Asteptam sa vedem filmuletele cu ea, aici sau pe trafictube.

JREwing , m-ai inteles gresit si tin sa imi cer scuze pe aceasta cale, dar nu am spus ca nu este buna prestigio, este foarte buna si ai perfecta dreptate, raportul calitate pret este unul extrem de bun.

Dar Vica este specializata pe asa ceva. Ce am vrut eu sa spun ca sa dau si un exemplu concret este faptul ca el compara prestigio cu vica, ca si cum am fi comparat detectoarele radar Cobra (raport calitate destul de bun) cu detectoarele de radar Beltronics sau Valentine.
            Aici am vrut sa ajung cu respect
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google