If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut tuturor...astazi am instalat pe loganul meu o instalatie bixenon si am avut frumoasa surpiza ca fie rau..adica sa nu se aprinda deloc nici un bec din doua...becurile sunt de 55w si balast la fel..am instalat coresct ..a mai patit cineva la fel ca mine?
Pai vezi ca la bixenon (H4) trebuie sa legi kitul si la baterie.Mufa cu 3 fire (care intra in halogen) nu ajuta decat pentru comutatorul de faze.(lunga sau scurta)
Deci tie iti merge doar schimbarea de faze dar curent pentru xenoane ca sa se aprinda...ciuciu.
2 mase si un plus care se prinde pe baterie. o mufa care se pune in mufa farului de pe partea soferului, cealalta ramane libera. ai grija sa fie facute corecte conexiunile ca il poti arde.
mai jonny ca mine nu cred ca este.. am zis ca 3 mese;))) daca am pous 3 mese sunt posibil sa fie arse becurile sau am sanse inca sa fie in viata becurile?
Nu au nimic, daca nu le-ai pus pe plus. Vezi ca unul este rosu si ala se prinde pe baterie pe + Celalalte doua le poti pune pe caroserie. Ai grija si la mufe sa fie puse bine. ( la balasturi, faze etc....)
pai e balast de 55w la 12v bixenon..de acum maine o sa ma uit iara ca neseara nu mai desfac la masina ...ca nu mai am nici un chef ..si o sa va tin la curent
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment