da ...dau bine puse..cel putin mie`mi plac..decat farurile fara nimic pe ele...plus ca nu reduc din vizibilitate/lumina data de far, cum am auzit pe unii..ca daca iti pui pleoape se reduce lumina
Prindere pleoape logan...
Collapse
X
-
Deci eu cel mai bine si cel mai ok va recomand siliconul transparent cel sanitar(asa le am si eu si nu au zburat niciunde)!!!!!
si credeti-ma ca stiu de ce, eu inainte le-am lipit tot asa(sa nu le fura nimeni),dar cu silicon din acela de la moment,de lipeste betoane cu el de ala ce se face ca si poxipolu cand se intareste,si cand am ajuns la ITP si o trebuit sa le dau jos,ma-m chinuit cu ele si abia sa mai dus jos prostia aia de pe far,si am si zgariat farul un pic altcumva nu se putea(nu se vede tare).deci va recomand siliconul sanitar,nu poxipol,si alte prostii care nu le mai poti da jos de acolosigpic
Comment
-
Mersi. Am avut o problema cu pleoapa din stanga al carei colt care vine peste semnalizare era foarte departat de far din constructia ei, si a trebui sa-l presez cu o mica sarmulita pe care am bagat-o in spatele semalizarii si peste pleoapa. Singura chestie e ca mai bine nu pui mult silicon (pe aia din dreapta n-a iesit deloc in afara) ca e mai greu de luat si cu cutteru nu prea m-am descurcat, mai mult cu unghia (pe aia din stanga care nu se mula bine -luata de la dealer-am dat mai mult silicon) Pana la urma a iesit bineIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Eu ieri le am pus cu un silicon dar nu stiu de care s au lipit perfect
Comment
-
Mi-am pus si eu pleoapele de ceva timp,dar am uitat de topicul asta ...
Poze....sigpic
Comment
Comment