Prindere pleoape logan...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Sebastian View Post
    In fine tot vreau sa le vopsesc...Ca numi plac negre.. Dar oare gasesc exact culoarea masini merel BLUE MARINE ??
    du-te la un service care se ocupa cu vopsitu` masinilor .. Iti iau codu de la culoare de pe caroserie si ti le vopsesc .. Cu vreo maxim 200 de mii )
    pe mine aici m-au luat 300 de mii pe vopsit si 400 au fost pleoapele )
    pleoapele vin ca si continuare de la capota deci normal trebuie vopsite .. Nevopsite .. Parerea mea nu dau bine
    Its just a car ...

Comment

Ms..Oricum am gasit o solutie un prieten de al meu lucreza la BISON..Si imi aduce un spary de vopsit ca sa le vopsesc dar nush daca ii singur ca si culoarea masini el asa mia spsu BLUE MARINE ...Daca nu ma voi duce la un vopsitor ...O sa rezolv eu problema asta dar dupa aceea cum sa le pun pe masina am auzit de la majoritatea ca au folosit SILICON SANITAR TRANSPARENT ce ziceti e bun stiti alta solutie..Nu afecteaza farul ..Le mai pot luat jos daca vreau? ..Am pus si o poza cu pleoapele negre
      Attached Files

Comment

Pai da cu silicon sanitar transparent pui pe mijlocul pleoapei si pe margini.
        ce iese de sub pleoapa pe margine stergi cu o carpa uda nu prea ai de ce sa le mai dai jos .. Daca faci o treaba fao cum trebe
        eu asa am facut ;)
        Its just a car ...

Comment

La mine le-am lipit cu silicon sanitar transparent si stau beton.Cu alte solutii nu recomand deoarece cred ca strica sticla farului.
          KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Eu le-am lipit cu LOCTITE si mi-a cazut una si am luat al doilea set si tot cu LOCTITE le-am lipit dar le-am asigurat cu fir de pescuit de caroserie asa ca daca se dezlipesc nu pica
            Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

O intrebare,pleoapele mele sunt negre si as vrea sa le fac rosii dar nu vopsite ci cu folie,aceasta o tine,s-o dezlipi?

Comment

BUN de spary mi-am facut rost exact in culoarea masini inca scrie pentru Dacia Logan Blue Marine dar acuma ..Trebe sa fac cv cu pleoapele inainte sa le vopsesc sa le curat sau cv un prieten mia zis ca el lea dat cu smirghel ... Oare sa le vopsesc asa direct sau sa le dau cu cv inainte..?? Help me pls ca sunt nerabdator sa le pun

Comment

Daca vrei .. Fale cu smirghel .. Daca sunt dure ) stiu eu ..Dar sa fie si ala foarte foarte fin .. Nu cred ca ar trebui sa faci ceva..
                  Its just a car ...

Comment

Ba da trebuie sa le degreseze bine si apoi date cu primer pentru plastic si dupa cca 20-30 min se da cu vopsea in mai multe straturi,altfel vopseaua fara suport primer de pe plastic se va coji.

Comment

Le-am dat direct cu spary ...O sa vad eu daca o sa se decojeasca ...Arata bine abia astept sa le pun ..Mai trebuie sa imi iau silicon transparent .Am pus niste poze iainte si dupa vopsire.
                      Attached Files

Comment

La mine au fost tratate si facute cu tot ce trebuie .. Nu am treaba cu ele :>
                        Its just a car ...

Comment

Multumesc pt ajutor
                          sigpic

Comment

Unde gasesc si eu un set de pleoape?
                            DACIA LOGAN

Comment

La magazinele auto din orasul tau;
                              sigpic

Comment

Ionutz72 vinde