primul set de pleoape le lipisem ku danda dublu adeziv mare prostie asa k al 2 lea set le-am lipit ku silicon transparent e 6 ron la piese auto
Prindere pleoape logan...
Collapse
X
-
-
-
Eu am pleoape puse de aia de la dacia (asa am cerut initial cand am luat masina) si la un moment dat o bucata din cea din dreapta a zburat pe la 120-130km/h. Acum mi-am luat o alta pereche si le-am lasat la dealer sa le vopseasca, numa ca au zis ca nu le pun ei, ca cica nu dau garantie la asa ceva ca se incinge faru si se pot dezlipi...Deci va trebui sa le pun eu. Cele vechi se dau jos tragand tare de ele, nu? Iar cele noi am inteles ca le lipesc cu silicon sanitar. Andrei, ai zis ca ai pus pe toata suprafata pleoapei, cand ai presat-o pe far n-a iesit si pe langa pleoapa silicon? Daca da, cum il iei, ca stiu ca se intareste repede, si daca ramane e inestetic. Sper ca nu va suparati ca va intreb chestii asa usoare, dar n-am mai facut asa ceva (nu prea am experienta la montat/demontat divers chestii pe masina) si vreau sa iasa bine.If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
-
Un prieten din cluj le-a lipit cu super glue a zis ca sa nu ii cad jos si asa aiurea se vede, bine nu sunt din fibra de sticla sunt din plastic.. si acuma nu le poate da jos pentru ca se vede aiurea farulLAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Aaaa, super, am inteles. Inca ceva de care am uitat. Dca pleoapa e originala ar trebui sa se muleze perfect pe far cand o presezi, nu? Adica nu trebuie sa stai prea mult s-o aranjezi. Imi place cum au iesit la tine. Abia astept sa le iau si eu de la astia...sunt curios cand vor fi gataIf everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Comment
Comment