Prindere pleoape logan...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

primul set de pleoape le lipisem ku danda dublu adeziv mare prostie asa k al 2 lea set le-am lipit ku silicon transparent e 6 ron la piese auto
    ym! dorinu2005@yahoo.com
    BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

eu le am cu silicon si nu am avut probleme sa nu le mai am
      sigpicyahoo messanger :goody7ronaldo

Comment

Eu le-am lipit cu silicon sanitar si cred ca e cea mai buna alegere.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

leam lipit cu silincon sanitar.. si fac imediat 8 luni si nici o problema
          sigpic

Comment

hmm si eu vreau sa imi cumpar pleoape .. si ma gandeam cum sa le lipesc .. si dupa cum am obs ..siliconul ar fii cel mai bun .. si nu cred ca afecteaza in vreun fel farul
            Its just a car ...

Comment

Cand ati lipit pleoapele ati dat cu silicon si pe far? Sau numai pe pleoape

Comment

Daca dai doar pe pleoape e destul
                Bart: I am through with working. Working is for chumps.
                Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Eu leam lipit cu poxipol

http://www.loganclub.ro/forum/showth...highlight=focu

Comment

Am sters faru` cu o carpa curata am pus silicon pe toata suprafata pleoapei si le`am asezat pe far. le`am lipit cand erau - 2 -3 grade afara si au rezistat..n`am avut problema si nici n`au zburat la viteze de 160-170 km/h cum am vazut la altii

Comment

Eu am pleoape puse de aia de la dacia (asa am cerut initial cand am luat masina) si la un moment dat o bucata din cea din dreapta a zburat pe la 120-130km/h. Acum mi-am luat o alta pereche si le-am lasat la dealer sa le vopseasca, numa ca au zis ca nu le pun ei, ca cica nu dau garantie la asa ceva ca se incinge faru si se pot dezlipi...Deci va trebui sa le pun eu. Cele vechi se dau jos tragand tare de ele, nu? Iar cele noi am inteles ca le lipesc cu silicon sanitar. Andrei, ai zis ca ai pus pe toata suprafata pleoapei, cand ai presat-o pe far n-a iesit si pe langa pleoapa silicon? Daca da, cum il iei, ca stiu ca se intareste repede, si daca ramane e inestetic. Sper ca nu va suparati ca va intreb chestii asa usoare, dar n-am mai facut asa ceva (nu prea am experienta la montat/demontat divers chestii pe masina) si vreau sa iasa bine.
                      If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Un prieten din cluj le-a lipit cu super glue a zis ca sa nu ii cad jos si asa aiurea se vede, bine nu sunt din fibra de sticla sunt din plastic.. si acuma nu le poate da jos pentru ca se vede aiurea farul
                        LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                        Enter the Matrix

Comment

Andrushk_mib cand am presat a iesit silicon..era normal...l`am lasat pana s`a intarit bine bine si dupa am luat un cutter si am taiat dupa conturul pleoapei siliconu` iesit in afara...si a iesit cam asa..
                          Attached Files

Comment

Aaaa, super, am inteles. Inca ceva de care am uitat. Dca pleoapa e originala ar trebui sa se muleze perfect pe far cand o presezi, nu? Adica nu trebuie sa stai prea mult s-o aranjezi. Imi place cum au iesit la tine. Abia astept sa le iau si eu de la astia...sunt curios cand vor fi gata
                            If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

La mine s`a mulat perfect pe far cand am presat`o...parca era de acolo de aranjat nu prea ai ce aranja ca se incadreaza la fix pe far. spor la asteptat/montat
                              sa pui poze dupa ce le pui:P

Comment

Super tare abia astept sa le primesc si eu albastru mineral
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google