Prindere pleoape logan...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu le am lipite cu haco ( un dubluadeziv foarte bun care se foloseste in optica) sunt optician.
    mergeti la o optica si cereti-i opticianului vreo 10 bucati.O sa va dea sigur.
    faza e ca lipesc atat de bine ca deabea am putut sa le dau jos la rar.
    si nu am treaba cu ele.

Comment

am un set de pleoape viosite gata de culoare ..rosu metalizat ...pot fi gasit pe ..ID rimburelu.Multumesc anticipat!

Comment

nu am inteles ce ai? si rosu metalizat nici nu exista la logan

Comment

vreau sa-mi iau si eu niste ploape de faruri dar care sunt cele mai bun ce-mi recomandat la un pret modest si daca imi puteti spune de unde sa le achizitonez mai bine ms

Comment

salutare eu am luat de piata cu 5ron setul si sunt foarte bune si le-am lipit cu dublu adeziv de 3m si nu am probleme cu ele
            Powered by LSS
            http://img444.imageshack.us/img444/7...c127494gif.jpg

Comment

ce ar trebui sa pun sa lipesc pleoapele ca sa nu afecteze farul. Adica daca ma hotarasc sa le dau dupa ceva timp jos se va cunoaste pe far ca am avut pleoape sau daca sterg cu o carpa umeda ceva sa raman intact ca inainte de modificare. Astept sa imi ziceti. Si apropo are cineva pleoape de ph2 din carbon?
              Intalniri Logan Club Constanta:
              In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
              Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

siliconul e cea mai buna solutie..parerea mea
                http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

are cineva de vanzare pleoape ??? sunt interesat, la mine in oras nu am gasit...prefer culoarea neagra...

Comment

Am si eu o problema,am dat pleopele jos care au fost lipite cu silicon sanitar pentru ca le-a sarit vopseaua dupa ele si acum vreau sa le imbrac in folie de carbon si mar interesa cum pot sa indepartez siliconul ramas pe faruri fara sa fie afectate farurile?
                    http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Si eu vreau sa le dau jos de tot dar nu stiu cu ce sa curat siliconu ca sa nu ramane foarte urat.ca din fabrica e clar ca no sa mai fie dar macar foarte putin vizibil.sunt ceva solutii speciale sau cu ce e cel mai indicat?
                      Glory. Glory Man United!!!!United We Stand!!!!!!

Comment

eu cand le-am dat jos sa le vopsesc am curatat siliconul cu un varf de cutit unde era mai mult fara sa ating farul iar apoi cu o carpa inmuiata in diluant pentru vopsea am curatat restul.am frecat de mi-a sarit capacele.farul nu a avut nimic.nu s-a matuit.era ca nou.ma asteptam sa se strice putin farul dar nu a avut nimic.eu am zis metofa mea.mai asteapta si alte metode mai simple.numai bine.

Comment

e bun siliconul transparent pentru acvarii si in general sticle(asa scrie pe el) de la bison?

se mai numeste si MASTIC cica...
                          Last edited by PRESTIGE; 3 January 2012, 15:35. Reason: Automerged Doublepost
                          MY CLA

Comment

cu din`asta l-am lipit eu si dupa 1 saptamana unu a zburat si acum nici al doilea nu sta bine. la RAR o sa fie probleme cand o sa face poze la masina. Cu ce dau siliconu jos de pe far ?
                            sigpicLoganClub Craiova #TIC

Comment

Salutare colegi!
                              1. Am avut ploapele lipite cu dublu-adeziv folosit la mochete. Dupa ce le-am dat jos a ramas pe far lipiciul de pe dublu-adeziv. Cu ce pot curata acest lipici fara a afecta geamul farului care este din plastic (oricum vreau sa montez altele ploape);
                              2. Masina fiind rosie, sa vopsesc ploapele cu rosu sau sa le las negre;
                              3. Am inteles ca sunt unele probleme la ITP cu aceste ploape.
                              Multumesc pentru lamuriri.
                              Last edited by guestx; 24 July 2013, 19:41.
                              "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

1.Incearca cu benzina, spirt.
                                2.Vopseste-le rosii.
                                3.Eu am trecut acum 3 saptamani ITP-ul cu pleoape.Posibil sa fie probleme.
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google