fara suparare am postat aceasta intrebare la sectiunea "My ride" pt ca se viziteaza mai des.........Pleoapele pt faruri pot avea o altfel de prindere,adika NU prin lipire.......intreb daca exista si prin capse ceva,ma refer la prinder ........astept raspuns.ms
Prindere pleoape logan...
Collapse
X
-
Pleoapele trebuie sa fie perfect lipite de far...sa nu patrunda aer deloc sub ele.Se foloseste silicon sanitar..nu distruge farul si daca vrei sa le dai jos o poti face...si siliconul de pe faruri cred ca se poate da jos.
Nu exista alt sistem de prindere...si nici nu cred ca va exista..asta daca nu vrei ca la 150-160 la ora sa isi ia zborul.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Clar e mai bun siliconul decat banda dublu adeziva.
Comment
-
Si la banda dublu adeziva se mai pot dezlipi si de la caldura foarta mare. Dar asta in 2-3 ani.
Comment
-
Poxipol-ul nu ataca farul, dar nu cred ca mai poti sa dezlipesti pleoapele dupa aia...
Comment
-
Puneti banda dublu adeziva.
Pleoapele dupa farurile originale, le-am prins cu silicon si dupa un timp una a cedat la o spalare si am observat ca siliconul a atacat sticla farului.
Comment
Comment