Cheie Pierduta Masina In Leasing

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cheie Pierduta Masina In Leasing

Buna ziua, acum cateva zile am pierdut cheia de la logan ( cea cu telecomanda ) iar acum folosesc masina cu cheia de rezerva. Masina e pe leasing pana in ianuarie 2014, implicit am platit casco (OMNIASIG). Imi poate spune cineva daca a mai patit asa ceva si daca a reusit sa schimbe/faca o noua cheie prin caso? Il platesc din 2007 si nu l-am folosit niciodata. Nu vreau sa astept pentru ca a fost pierduta in zona in care locuiesc iar in caz de furt nu voi beneficia de despagubire. Astept un raspuns cu pasii pe care trebuie sa ai urmez. Multumesc anticipat.
    Last edited by trendy_dc; 14 September 2013, 20:10.

te costa cam 40 lei cheia cu chip, 80 lei la dacia sa iti umble la soft sa iti recunoasca cheia,20 lei sa iti copieze dupa lamela veche la un centru oarecare..acum problema e ca tu nu vrei sa mai mearga cheia veche se poate face din calculator la dacia dar au si cei de la casco alt rand de chei..

Comment

Primul pas; anunta firma de asigurari. In caz de furt (Doamne fereste), va trebui sa prezinti ambele chei, altfel adio despagubire. Mai multca sigur ti se va cere inlocuirea butucilor de la yale.
      Last edited by IancuMIC; 14 September 2013, 21:17.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Nu mai astepta si anunta cat mai repede asiguratorul ca ai pierdut cheia.
        "Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal" - PARAZITII

Comment

Rog sa se inchida topicul...am pus un anunt in zona cu " ofer recompensa" si am fost sunat astazi. am rezolvat, multumesc pentru raspunsuri.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google