Dezactivare Alarma

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dezactivare Alarma

Salut, am o problema cu alarma montata pe masina. am un Maat, 90% sigur de marca, model de prin 2008 si s-au stricat telecomenzile... treaba e ca a ramas armata si cum deschid usile cum incepe sa urle. Are in panoul de sigurante un buton rosu pe fir, dar cand l-am apasat nu o intrerupe... fiind seara nu am mai insistat sa deranjez vecinii. Cred ca e o problema de procedura.. trebuie bagata cheia in contact si apasat... sau pus contactul si apasat? orice idee e buna venita

Depinde de alarma, dar cel mai intalnit - pui contactul si apoi apesi pe buton. Dupa care te poti arunca o privire sub bord, deasupra pedalei de ambreiaj sa cauti unitatea alarmei si sa-i scoti macar siguranta / sigurantele.
    GL-22-TOF

Comment

Mai simplu. Poti scoate mufele din unitatea centrala a alarmei si ai dezactivat-o.
      Alarma e pozitionata langa ECU, fix aproape de stalpu din stg, pana spre pedala de ambreiaj.
      ​​​​​​

Comment

multumesc de idei, pana la urma am rezolvat.
        din intamplare a venit taica-miu cu golanul lui de 7500km in 3 ani jumate si am gasit manualul alarmei montate la el in buzunarul din dreapta... si am folosit procedura de la a lui:
        - deschis usa
        - pus contactul
        - tinut apasat butonul de dezarmare al alarmei timp de 10s
        - cand s-a dezarmat a beepuit de 3-4 ori
        inchis-deschis din centralizata pana remediem problema cu telecomenzile si speram sa nu ne calce hotii

@daniel - nu cred ca are rost sa-i scot sigurantele, a ramas dezarmata
        Last edited by Floxtrot; 29 September 2013, 12:10.

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google